Amopage

Hvordan lage en '' Velg ditt eget eventyr ''

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage en '' Velg ditt eget eventyr ''


Skrive en bok kan være utfordrende alt på egen hånd, men penning en bok som har flere avslutninger kan være enda vanskeligere. De "Velg ditt eget eventyr" bøker gjør nettopp det. De har den samme begynnelsen, men tilbyr mange muligheter for leseren å velge mellom når det kommer til hvordan historien ender. Letting lesere delvis kontrollere historien fordyper dem i fortellingen i en slik grad, de blir levende tegn i plottet.

Du trenger

Poster papir

Blyant

Datamaskin

Bruksanvisning

 • 1

Begynn med å plassere et stykke plakat papir på en stor flat overflate. Bruk dette til å kartlegge alle mulige avslutning for din historie. I begynnelsen vil du bare ha en boks, men hver gang du vil at leseren til å ta en beslutning, må du separate grener for hvert valg. Ikke legg i mer enn tre valg for noen avgjørelse. Sørg for at hver riktig beslutning har en positiv effekt, og at eventuelle feil beslutning har en negativ eller historien tar slutt effekt.

2

Plasser diagrammet nærheten av datamaskinen. Antall hver av boksene på diagrammet; disse tallene vil korrespondere med sidetallene i historien din. Skriv begynnelsen av historien, inkludert den første avgjørelsen leseren din trenger for å gjøre nederst på siden. Deretter merke hver av de resterende sidene du skriver til tilsvarende antall i boksen du skriver om. På slutten av hvert kapittel, når leseren må foreta et valg, omfatter mulige valg, samt antall boksen hver korresponderer med slik at leseren kan lett gjøre sitt valg.

3

Sjekk gjennom historien, noe som gjør at hver beslutning fører til en konsekvens, enten godt eller dårlig. Det bør ikke være blindveier i din historie, og hver bane historien kan ta må være en logisk konklusjon. Hvis du har noe som ikke samsvarer med dette, fikse det ved å legge i en annen del og gi det neste påfølgende nummer.

4

Sjekk gjennom historien, og pass på at det ikke er noen grammatiske feil og kontroller at hver bane kommer til en logisk konklusjon. Gi historien til noen andre å lese. Har ham lese det flere ganger, noe som gjør ulike beslutninger hver gang. Hvis han gir i orden, er historien komplett. Hvis frivillig leseren oppdager noen feil, gjentar du trinn 3 og 4.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-velg-ditt-eget-eventyr/ "

相关文章!
 • Hvordan lage & Last opp ditt eget Tilbakering Tones Hvordan lage & Last opp ditt eget Tilbakering Tones
  - 阅 1

  Tilbakeringingssignal toner, eller ringetoner, brukes til å erstatte standard ringetone du hører når samtalen blir satt til mobiltelefonen. Du kan opprette og laste opp dine egne toner til mobiltelefonen. Mediefiler som MP3 og WAVs kan konverteres ti

 • Hvordan lage og selge ditt eget Oppfinnelser
  - 阅 0

  Hver gang vi snur, virker det som om vises på markedet et nytt produkt. Hver av disse produktene representerer en idé som kom fra noens sinn. Du har kanskje slike ideer selv og lurer på hvordan du kan lage en prototype av oppfinnelsen din og selge ko

 • Hvordan lage og administrere ditt eget nettsted Hvordan lage og administrere ditt eget nettsted
  - 阅 0

  Bygge og vedlikeholde et nettsted er ikke bare for profesjonelle. Du kan opprette og administrere et nettsted for å fremme en interesse, selge et produkt eller dele noe du tror verden trenger å høre. Til syvende og sist, kan oppgaven med å lage et ne