Amopage

Hvordan lage en V Groove i Wood

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage en V Groove i Wood


V grooves er skåret i tre for å legge til estetikk. De kan være enkle eller montert i mønstre avhengig av hvor mange spor er opprettet i rekkefølge. V-spor kan oppnås ved enten ruter eller bord sag, med sistnevnte er de mest effektive fordi bordet så gjerdet blir brukt som en guide. Tabell sagblad har firkantede tenner, men ved lett tipping bladet i en vinkel, på kanten av bladet danner en perfekt V-spor når treet blir ført over den.

Du trenger

Bordsag

Målebånd

Wood blank

100-sandpapir

Bruksanvisning

Vipp tabellen sagbladet til 30 grader. Vri det store hjulet på den side av bordet så huset med klokken. Se uret på forsiden av sagen lese av grader. Når nålen kommer til 30, stoppe å snu.

Hev eller senk bladet til det ikke mer enn 1/8 tomme av bladet stikker fra åpningen på bordet så. Det trenger ikke å være perfekt; det er greit å tilnærme det.

Mål hvor du vil at V-sporet for å vises på tre med et målebånd. Dekk bordet så gjerdet på den målingen som om du skulle kutte tre der.

Plasser veden bak bladet. Slå på sagen. Hold tre med begge hendene på hver side av bladet, og skyv brettet hele veien over bladet. Tuppen av sagbladet vil kutte en V-fuge langs bunnen av brettet.

Sand V groove med et stykke av brettet 100-sandpapir. Bruk den brettede kanten av papiret til sand ut noen brenne eller knivmerker.

Hint

Hvis du heve bladet høyere, kan du klippe en dypere spor. Senk bladet for en mindre groove. Du kan også justere tilt for bredere eller smalere spor. Bruk skarpeste kniven mulig. Bruk også en møbelsnekker er sagbladet for best resultat, men noen blad vil være nok.

Bruk alltid vernebriller når du bruker en sag.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-v-groove-i-wood/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en Spor Groove Med en Router Bit Hvordan lage en Spor Groove Med en Router Bit
  - 阅 0

  En ruter er et verktøy for avrunding kantene av av tre og utføre spille eller groove kutt. En ruter kan brukes som en håndstyrt verktøy for å lede kutt langs en kant, eller kan festes i et fresebord for å lage spor og slisser i tre. Med noen få forho

 • Hvordan lage papirposer se ut Faux Wood
  - 阅 0

  Brune papirposer, den typen fra matbutikk, kan brukes til å lage en faux wood finish på nesten ethvert prosjekt. De kan brukes på gulv, vegger, skap eller andre flater som lett kan dekkes. De ferdige poser vil være holdbar og vanntett. Faux tre finis

 • Hvordan lage en Vikingskips Out of Wood Hvordan lage en Vikingskips Out of Wood
  - 阅 1

  Viking skip er ting av små gutter drømmer, trylle bilder av eventyr på de syv hav. Å gjøre et vikingskip fra trevirke er ikke vanskelig, og det kan være en morsom og avslappende måte å gjenoppleve barndomsminner. Hvis du har barn, verve deres hjelp t