Amopage

Hvordan lage en tysk sjokoladekake

- Views 4
Advertisement

Denne kaken var faktisk ikke oppfunnet i Tyskland. Den opprinnelige oppskriften ble sendt av en husmor i Dallas til en avis i Texas i 1957. Det pleide Baker tyske Sweet Chocolate, som ble opprettet i 1852 av en engelskmann som heter Sam tysk for Baker sjokolader. Kaken ble svært populær da Generelle Foods, som eide Bakers sjokolade på den tiden, sendte oppskriften til andre aviser i landet. Dette er helt klart for folk som liker søte desserter. Serverer 12.

Du trenger

Håndholdt elektrisk mikser

En 9-tommers rund kake pan

Pastry bag med en # 7 star tips

Sharp kokkens kniv

Bakepapir

mel sifter

wire visp

pakket sjokoladekake mix

1 lb lys brunt sukker

½ kopp vann

2 store egg

24 ss. (¾ lb) myknet usaltet smør

2 ts. cider eddik

1 ss. vanilje ekstrakt

3 kopper kokos flak

2 kopper pekannøtter eller valnøtter

En kopp fordampet melk

¼ kopp melis

2 oz. søt sjokolade, smeltet og avkjølt

2 oz. bittersøt sjokolade, revet

Bruksanvisning

Bake en sjokoladekake mix henhold til pakken, eller bake din egen favoritt oppskrift. Ta kaken ut av pannen, legg på et fat og la den avkjøles i flere minutter. Trim toppen og bunnen av kaken og dele den i to like lag. Sette til side.

Plasser pekannøtter eller valnøtter på en stekeplate og satt inn i en forvarmet ovn på 350 grader i ca 5 til 7 minutter. Fjern fra ovnen og la avkjøles noen minutter før nøttene kan håndteres. Sett på et skjærebrett og nøye hogge dem i ½-tommers biter med en skarp kokkens kniv. Sette til side.

Kombiner det brune sukker og vann i en 2 liter kjele. Kok opp over høy varme. Etter noen sekunder, skrape ned noe sukker som har holdt seg til sidene av pannen. Kok kraftig til karamell røyker, ca 5 minutter.

Visp egg og melk i en bolle med visp. Når karamell begynner å røyke, fjerne den fra varmen og forsiktig helle eggene i pannen, rør, og bringe tilbake til en byll. Fjern fra varmen og visp i 8 ss smør. Rør inn cider eddik og vaniljesukker. Brett i kokos og pekannøtter eller valnøtter.

Sentrer en av kaka lag på en kake tallerken. Spre litt mer enn halvparten av karamell-kokos blandingen over kaken. Glatt overflaten med en glasur spatel eller baksiden av en skje. Sentrere den andre kaken lag på toppen av den første og spre den gjenværende blandingen over bare toppen, slik at sidene av kaken bart.

Sikt melis. Bruke padle vedlegg på en elektrisk mikser, kombinere melis med de resterende 16 ss smør. Tilsett smeltet sjokolade og bland til en jevn og kremaktig (det vil se ut som sjokolade pisket krem).

Ved hjelp av de fleste av sjokolade smørkrem (ca? Av den totale mengden) for å dekke sidene av kaken med et tynt glatt lag ved hjelp av et fleksibelt spatel. Nå dekker smør krem ​​med revet bittersøt sjokolade, trykke den forsiktig mot kaken med åpen hånd.

Skjeen resten av smøret fløte i en kringle bag med en # 7 star tips. Gjør 16 rosetter jevnt fordelt rundt omkretsen av kaken. Kjøle inntil 15 minutter før servering.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-tysk-sjokoladekake/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en tysk sjokoladekake fra bunnen
  - 阅 7

  Tysk sjokoladekake er en rik, dekadent dessert som vil gjøre din munn vann bare for å se på det. Merkelig nok, er det ikke fra Tyskland, men er i stedet en oppskrift som bruker tysk søt sjokolade. Top og fyll kaken med en kokosnøtt-pecan frosting, og

 • Hvordan fikse Rennende tysk sjokoladekake Frosting Hvordan fikse Rennende tysk sjokoladekake Frosting
  - 阅 32

  Tradisjonell tysk sjokoladekake er avhengig av en rik fylling og frosting laget av eggeplommer, sukker, inndampet melk og smør for å binde og dekorere sine sjokoladelagene. Dette frosting, som er besatt med kokos og pekannøtter, må være tykk nok til

 • Hvordan lage en tysk Pizza Hvordan lage en tysk Pizza
  - 阅 0

  Leter du etter en enkel og unik middag å gjøre? Denne tyske Pizza oppskriften er like enkelt som det er deilig. Hvis du liker Reubens, vil du elske en tysk Pizza! Du trenger En kan pizzadeig (kan bli funnet med kjeks i din dagligvarebutikk) 1/4 kopp