Amopage

Hvordan lage en tysk sjokoladekake fra bunnen

- Views 7
Advertisement

Tysk sjokoladekake er en rik, dekadent dessert som vil gjøre din munn vann bare for å se på det. Merkelig nok, er det ikke fra Tyskland, men er i stedet en oppskrift som bruker tysk søt sjokolade. Top og fyll kaken med en kokosnøtt-pecan frosting, og du har en spesiell anledning dessert.

Du trenger

4 ounces tysk søt sjokolade

1 2/3 kopper mel

1 ts natron

01.04 til 01.02 ts salt

3 piskede eggehviter

1/2 kopp ekte smør, ikke margarin

1 kopp sukker

1 ts ekte vanilje, ikke imitasjon

3 store eggeplommer

2/3 kopp kulturmelk

For frosting:

Kan fordampet melk

1/2 kopp smør

1 ts. vanilje

1 1/3 kopper kokos

1 kopp hakkede pekannøtter

Tysk sjokoladekake

Fett og lett mel to runde kake kokekar. Forvarm ovnen til 350 grader F. Sett ovnen rack i midten av ovnen.

Varm sjokolade i 1/3 kopp vann før det smelter. Bland mel, bakepulver og salt og sett til side. I en egen bolle, slå de tre eggehvitene stive.

Mikrobølgeovn smør i 10 sekunder for å mykne. Beat smør i en bolle. Tilsett sukker og vanilje. Fortsett å slå til eggedosis. Tilsett eggeplommer, en om gangen, slo etter hvert eggeplomme tilsatt. Beat i sjokolade og vann blanding.

Tilsett melblandingen og buttermilk vekselvis, slo etter hvert tillegg. Brett eggehvitene inn i røren.

Snu røren i de to runde panner, jevnt. Stek i 30 til 35 minutter. Test midten av kaker med en tannpirker eller kake tester.

Ta kaken panner fra ovnen og la avkjøles i 10 til 15 minutter. Ta kaken ut pannene og fortsette å kjøle seg ned. Frost kaken med en kokosnøtt-pecan frosting.

Coconut Pecan Frosting

Kombiner den fordampet melk, eggeplommer og smør i en mellomstor kjele. Kok og rør på middels varme til blandingen tykner, ca 10 minutter.

Fjern fra varmen. Tilsett vanilje, kokos og hakkede pekannøtter. Rør til godt blandet.

Avkjøl glasuren i ca 15 minutter før frosting kaken. Plasser glasuren på det nederste laget av kaken. Sett det øverste laget på. Legg glasuren til toppen av kaken. Glatt frosting til kantene og spre glasuren over sidene av de to lagene.

Hint

Prøv rømme i stedet for kjernemelk. Stek i en 9- med 12-tommers pan i stedet for de runde kake kokekar.

Ikke bruk semi-søt sjokolade for denne kaken. Du vil ha søt tysk sjokolade.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-tysk-sjokoladekake-fra-bunnen/ "

相关文章!
 • Hvordan lage hele hvete pannekaker fra bunnen Hvordan lage hele hvete pannekaker fra bunnen
  - 阅 0

  Dette er den absolutt enkleste, mest delikate hele hvete pannekaker oppskrift du noensinne vil smake. Dette er gammeldagse myke hele hvete pannekaker med en rik smak av hvete (fullkorn) Hvis du ikke vet hvordan du skal lage pannekaker fra bunnen av,

 • Hvordan lage en utmerket sjokoladekake Fra ripe Egg og Dairy Free Hvordan lage en utmerket sjokoladekake Fra ripe Egg og Dairy Free
  - 阅 0

  Alle fortjener en bursdagskake! Denne retten blir komplisert, men når du legger til matallergier inn i miksen. Denne oppskriften på en deilig sjokolade kake uten melk eller egg er en vinner, selv om du bare ønsker å lage en kake fra bunnen av. Enten

 • Hvordan lage hjemmelaget spaghetti saus fra bunnen Hvordan lage hjemmelaget spaghetti saus fra bunnen
  - 阅 0

  Enten du kommer fra en italiensk familie eller bare elsker italiensk mat, butikk-kjøpte spaghetti saus kommer sjelden nær den deilige smaken av hjemmelaget saus. Mens matlaging saus fra bunnen kan virke som en skremmende oppgave, tar det svært få ing