Amopage

Hvordan lage en tre Loading Ramp

- Views 1
Advertisement

Hvordan lage en tre Loading Ramp


Hvis du noen gang har prøvd å laste tungt utstyr til baksiden av din lastebil, vet du verdien av en god lasterampe. Aluminum lasteramper er tilgjengelig på auto deler butikker eller hjemme sentre med en betydelig kostnad. Men hvis du er på et budsjett, bygge en tre lasterampe kan være bare billett hvis du trenger en måte å laste motorsykkelen, hagetraktor, rullestol eller anlegg inn i bilen fra bakkenivå.

Du trenger

2 sagkrakker

2 tommer x 8 tommer x 8 fot trelast

Ramp plate (Finn på jernvareforretninger eller hjemme sentre)

Blyant

3/8-tommers borkrone

Elektrisk drill

To 5/16 tommers x 2,25-tommers boltene

2 skiver

2 låsemuttere

Skiftenøkkel

bit driver

To 0,25-tommers x 1,25-tommers skruer

Bruksanvisning

 • 1

Plasser en 2-tommers x 8-tommers x 8-fots stykke trelast over to sagkrakker.

2

Plasser hakket på en rampe plate på den ene enden av trelast. Bruk rampe plate monteringshull som en mal og lage blyantmerker gjennom monteringshullene på overflaten av trelast. Ta rampen platen og sett den til side.

3

Installer en 3/8-inch boret inn i en elektrisk drill. Bore gjennom trelast på blyantmerker. Plasser rampen platen tilbake på plass, og pass på å stille opp monteringshullene med hull boret inn i trelast.

4

Plasser 5/16-tommers x 2,25-tommers vogn bolter gjennom monteringshullene. Kjør boltene på med en hammer før de er helt på plass.

5

Snu hele forsamlingen over slik at undersiden av trelast vender oppover.

6

Plasser skiver og låsemuttere på de gjengede endene av boltene som stikker gjennom undersiden av trelast. Trekk til låsemuttere med en skiftenøkkel i klokkens retning.

7

Plasser rampen enheten i posisjon på kanten av pickup seng eller bakluke (eller andre lasteflaten blir brukt) slik at leppen av rampen plate sitter på underlaget.

8

Kjør 0,25-tommers x 1,25-tommers skruer gjennom hullene i kanten på rampen plate og inn i bakluken eller monteringsflaten med en bit driver installert i en elektrisk drill. Vær oppmerksom på disse skruene blir brukt som pins til å holde rampen sklir mens den er i bruk.

9

Bruke rampen som ønsket, og fjern plateskruer i mot klokka med en skiftenøkkel når du ønsker å fjerne rampen. Lag en ekstra lasterampe ved hjelp av instruksjonene ovenfor hvis du trenger et par ramper.

Hint

Bruk alltid skruer som pins når du bruker dine ramper; ellers rampen kunne gli eller falle ut av din støtte overflaten, forårsaker skade eller alvorlig personskade.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-tre-loading-ramp/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en tre Trailer Ramp Hvordan lage en tre Trailer Ramp
  - 阅 0

  Tre ramper er holdbare, relativt billig og kan utformes til en bestemt størrelse for tilhengeren. Lasting og lossing på en rampe laget av kryssfiner gir mer areal for dekk å sitte på uten å justere rampen. Lengden av rampen kan være utformet for å ju

 • Hvordan lage en tre skjærebrett
  - 阅 0

  Hvordan lage en tre skjærebrett. Å gjøre en tre skjærebrett er mulig for alle som er i stand til å gjøre enkle trearbeid prosjekter. Hold kjøkkenbenken trygt fra at skarp kniv-lage din egen tre skjærebrett i dag. Du trenger Wood lager Målebånd Bordsa

 • Hvordan lage Tea Tree Oil Hvordan lage Tea Tree Oil
  - 阅 2

  Tea tree olje er avledet fra tea tree plante, "Melaleuca alternifolia", som er innfødt til Australia. Tea tree olje er en helt naturlig stoff som består av 48 naturlige forbindelser. Denne oljen kan ikke gjengis; det er utelukkende et produkt av