Amopage

Hvordan lage en Toolbox Ut av Blikk

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage en Toolbox Ut av Blikk


En metallplate verktøykasse kan være et veldig nyttig element. Det er solid, lett og vil ikke rust. Du kan bruke den til å lagre noe fra elektroverktøy til barnas leker. Imidlertid kan metall bokser være svært kostbart. Hvis du har noen sveising verktøy hjemme og litt tid på hendene, kan du enkelt lage din egen eske, og spar mye penger.

Du trenger

Metallplater

Hersker

Permanent markeringstusj

to sagkrakker

skjærebrenner

verne~~POS=TRUNC briller~~POS=HEADCOMP

vernehansker

klemmer

sveiser

Electric jeksel

To store hengsler

Elektrisk drill

skruer

Ett stort låsen

Bruksanvisning

Tegn dimensjonene av metallplateboksen på metallplate ved hjelp av en linjal og permanent markør. Størrelsen vil variere avhengig av det tiltenkte formålet med boksen. Vanligvis vil du ønsker seks paneler totalt, med to av dem lenger, for å skape en rektangulær boks.

Plasser stålplate på toppen av to sagkrakker. Skjær langs hver linje med en skjærebrenner og deretter glatte ut kantene med en elektrisk vinkelsliper. Nå bør du ha seks separate stykker.

Sett sammen to stykker på en gang ved hjelp av en firkantet tiltak for å sikre at de står vinkelrett. Ved hjelp av en klemme for å holde dem på plass, sveise dem sammen på begge sider av kanten. Gjenta for hvert stykke metall med unntak av lokket. Tillat 30 minutter for å kjøle.

Bor fire små hull i den ene kanten av lokket og feste hengslene. Feste hengslene til den ene side av boksen. Bore to hull i siden av boksen og motsatte kant av lokket og installere en klinke.

Teste styrken på mottakeren og re-sveise noen sider som trenger det. Du kan bruke den til å lagre noe du liker.

Hint

Bruk verneutstyr til alle tider.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-toolbox-ut-av-blikk/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en Pittsburgh Joint i Blikk by Hand
  - 阅 0

  En Pittsburgh lås består av tre bøyninger som danner et utvidet "S" -form som danner en lufttett forsegling etter ferdigstillelse. I metall butikker, er en rollforming maskin som brukes til å kaste Pittsburgh søm på den ene enden av et stykke av

 • Hvordan lage klær for en kål Patch Kid
  - 阅 0

  Hvem kan glemme kål Patch Kids? De utstoppede dukker - sammen med alle sine klær og tilbehør - overtok ønskelister av barn og pocketbooks av sine foreldre i løpet av slutten av 1970-tallet og 1980-tallet. Kanskje du er som noen mennesker som fortsatt

 • Hvordan lage en Luna Lovegood Costume
  - 阅 17

  Hvordan lage en Luna Lovegood Costume. I Harry Potter-serien, Luna Lovegood var motsatt av Hermione Granger. Luna var litt "sprø"; hun bodde ved troen, som Hermione operert faktum; og mens Luna hadde få venner, Hermine hadde mange. En ting de ha