Amopage

Hvordan lage en tilbaketrekning fra en 401K Retirement Plan

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage en tilbaketrekning fra en 401K Retirement Plan


Selv om en 401k plan er utformet for langsiktig pensjonssparing, tilhører penger på kontoen til deg, og du kan ta den når som helst. Det er forgreninger til din beslutning, men i form av beskatning og mulige sanksjoner pålagt av Internal Revenue Service (IRS). Hvis du har noen finansiell fleksibilitet, det finnes alternativer til å ta en rett trekning fra 401k plan som også kan tjene dine behov.

Du trenger

401k konto

Bruksanvisning

 • 1

Spør plan administratoren for de riktige skjemaene som kreves for å behandle din distribusjon forespørsel. Selv føderale skatte vedtekter er lik for alle 401k planer, kan ulike planansvarlige har tilleggskrav og restriksjoner for sine egne planer. Normalt vil en fordelingsskjemaet om du vil skattetrekk fra uttaket og hvor du vil midlene sendes, for eksempel via bankoverføring til en bank eller i en sjekk sendt til din hjemmeadresse.

2

Sørg for å lese IRS regler om 401k uttak. Som med andre skatte kvalifiserte pensjonsordninger, dine midler på en 401k vokse skatte-utsatt, men eventuelle uttak du tar vil være fullt skattepliktig på alminnelig inntekt priser. I tillegg, hvis du er under en alder av 59 1/2 på tidspunktet for tilbaketrekkingen, vil skattemyndighetene pålegge en 10 prosent tidlig tilbaketrekking straffen skatt på deg.

3

Dra nytte av den 60-dagers roll vindu, hvis det er mulig. Hvis du forventer å ha penger innen 60 dager etter uttak, kan skattemyndighetene deg å bytte penger i den opprinnelige 401k, eller i en annen kvalifisert plan som en individuell avgang konto (IRA), uten noen negative skattemessige konsekvenser eller andre straffer.

4

Vurdere et lån. Hvis du bare har et kortsiktig behov for 401k midler og ønsker at de skal forbli på kontoen, bør du vurdere en 401k lån. De fleste 401k planer har en bestemmelse som tillater deg å låne opp til 50 prosent av verdien av kontoen din på et fornuftig rentenivå og du betaler hovedstol og renter tilbake til din egen konto. Denne strategien ikke bare opprettholder den langsiktige verdien av kontoen din, men også unngår umiddelbar beskatning, som 401k lån er utstedt tax-free. En viktig del av 401k lån er at hvis du er avsluttet eller på annen måte la din arbeidsgiver, er hele lånesaldo vanligvis på grunn innen 90 dager, og vil være skattepliktig inntekt for deg hvis ikke erstattet.

Hint

Mens det kan være fristende å raide 401k for løpende utgifter, husk at alle midler du trekke nå, sammen med eventuelle fremtidige vekst på disse midlene, vil være borte når du trenger dem i pensjonisttilværelsen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-tilbaketrekning-fra-en-401k-retirement-plan/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en tilbaketrekning fra en ING Orange konto
  - 阅 0

  ING Bank kontoer kan være tilgjengelig online, 24 timer i døgnet, syv dager i uken. ING gir også muligheten til å utføre banktjenester via telefon eller live kundeservice representanter. Når du setter opp din ING konto på nettet, vil du elektronisk k

 • Hvordan lage foto Shapes Fra Images Hvordan lage foto Shapes Fra Images
  - 阅 3

  Hvordan lage Photo figurer fra bilder. Det kan være en hel rekke grunner for å lage en fotoobjekt i en viss form-for eksempel, kan det være lurt å bruke den i et bursdagskort eller fest invitasjon. De er nyttige som nettstedet objekter, CD- eller DVD

 • Hvordan lage Barne-kunst fra resirkulerte materialer
  - 阅 4

  Hvordan lage Barne-kunst fra resirkulerte materialer. Når barna lage kunst, utvikler de grunnleggende ferdigheter og lære om verden gjennom den kreative prosessen. Kunst materialer er ofte dyre og vanligvis ikke er solid nok til å tåle slitasje. Nest