Amopage

Hvordan lage en Stick Phone Prop

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage en Stick Phone Prop


Stick telefoner er kvintessensen viktoriatiden telefon. Mange filmer og skuespill foregår i viktoriatiden, så en pinne telefon prop kan være nødvendig. Det kan være utrolig vanskelig å finne en gammel stokk telefon eller en allerede gjort stick telefon prop. Men det er ganske enkelt å lage en hjemmelaget pinne telefon rekvisitt ut av felles husholdning materialer. Hvem som helst kan lage en billig pinne telefon rekvisitt i omtrent en halv time eller mindre.

Du trenger

Paper bolle

Tom tørkepapir roll

Empty tunfisk boks

2 kopper

Craft ledning

Craft streng

Hot lim

Svart spraymaling

Bruksanvisning

 • 1

Plasser et papir bolle med forsiden ned på et flatt underlag og lim den ene enden av en tom tørkepapir rull til bunnen av bollen. Dette vil danne undersiden av telefonen.

2

Bøy toppen 2 inches av slutten av papir håndkle rulle ned litt. Lim en tunfisk boks til bøyd-over kanten på papiret håndkle roll.

3

Lim i bunnen av et pappbeger til den andre siden av tunfisk kan. Dette vil være et talerør for telefonen.

4

Klipp et stykke håndverk wire som er 4 inches lang og kurve den inn i en U-form. Lim denne del av ledningen til midten av siden av papirhåndklerull, med endene av ledningen som vender utover.

5

Skjære et stykke av fartøy streng som er 24 inches lange og lime den ene ende av den til bunnen av telefonen basen. Lim den andre enden til bunnen av den andre papir cup. Dette vil danne ørestykket på telefonen.

6

Spraymaling hele prop svart og plasser ørestykket på telefonen i ledningen U. bøye ledningen til å passe øretelefonen, om nødvendig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-stick-phone-prop/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Glow Sticks Light Up Again
  - 阅 3

  Enten brukes til sikkerhet, nattdykking, natt sport, konserter, fester eller spesielle hendelser, gløden kjepper gi praktiske lyskilder uten bruk av elektrisitet eller varme. Gløden stick, noen ganger kalt en lys pinne, inneholder et tynt glassrør su

 • Hvordan lage en Stick Man From skrive på et tastatur Hvordan lage en Stick Man From skrive på et tastatur
  - 阅 2

  Et bilde som er opprettet ved hjelp av tall og bokstaver på en datamaskin tastatur regnes som en form for ASCII kunst. ASCII står for American Standard kode for Information Interchange og kunstform omfatter uttrykksikoner, som er enkle kombinasjoner

 • Hvordan lage Lette Faux Mountain Props Hvordan lage Lette Faux Mountain Props
  - 阅 0

  Mountain rekvisitter er ideelle for skolen spille produksjoner eller for store science dioramaer. En metode for å lage lette faux fjell props er å bruke hønsenetting som den interne strukturen. Når et basisk fjell er dannet ved hjelp av lette og enkl