Amopage

Hvordan lage en Solar Pop Kan Heater

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage en Solar Pop Kan Heater


Ønsker du gratis varme fra solen uten ekstra kostnader for å bruke massevis av penger i oppstartskostnader? The Soda Kan varme boksen er ikke en ny ting! Det har vært veldig populært blant bolig eiers i den nordøstlige delen av USA !!! Hovedsakelig på grunn av hvor billig og billig det er å sette opp og kjøre !!! Prøv det!!

Du trenger

1. Stor glassplate

2. En 4x8 ark av varmebehandlet sponplater

3. En 4x8 ark av Rmax isolasjon

4. Tre 2x6 brett (8 ft)

5. 208 aluminiumsbokser (noe slag)

6. PC fans (Eller Solar Fan)

7. En tube med silikon caulk eller høy varme mørtel.

8. En boks med hi-temp svart spraymaling

9. Nails

10. Drill 3/4 Wood Boring sekskanttange borekronen

11. Kanter

12. Duct Tape

13. Tålmodighet!

Først må jeg gi kreditt til Brian Smith, Soros og Rich Allen. De ga meg mye nødvendig informasjon, slik at jeg kunne fullføre denne artikkelen. Takk herrer!

Hvordan lage en Solar Pop Kan Heater


Når du gjør en solenergi pop kan varmer, er det viktig å finne en billig, men stor glassplate. Ikke bruk plexi-glass, som det vil smelte overtid. Bygg din boks basert på dimensjonene av glass som du finner. Alle våre målinger (og antall bokser du bruker) vil være forskjellig på grunn av dette.

Hvordan lage en Solar Pop Kan Heater


Mål glassplate og gjøre boksen de samme dimensjoner. 2X6 arbeid utmerket, med temperatur behandlet sponplater som den fremste backing, med reflekterende siden av Rmax isolasjon som sekundær backing (bokser vil sitte på dette). Din Rmax reflekterende isolasjon bør være to fot kortere i høyden, slik at du får plass til en bunntekst og header i. Når du har din boksen spikret sammen sørge for å legge til 2 strimler av molding på innsiden av boksen på den laterale sidene for å holde glasset ut fra bokser.

Hvordan lage en Solar Pop Kan Heater


Lag en en fot header og en fot bunntekst på boksen. Du kan oppnå dette ved å måle 12 inches og sette inn en 2x6 langs bredden. Avhengig av hvor mange bokser du vil være å sette over bredden, bruk en 2 1/8 hullsag litt; og bore hull på langs i bunntekst og header 2x6 som du setter inn. Sett Rmax isolasjon i bunnteksten og spissen. I bunnteksten, installere en liten vifte. Jeg anbefaler å kjøpe en liten billig solenergi fan av eBay. bore også et hull i bakveggen gjennom Rmax og støtte i både topp- og bunntekst. Du vil ønske diameteren på hullet i samme størrelse som rør (jeg brukte tørketrommel vent rør som er 4 ") inn i huset ditt. Jeg bare spores tørketrommel vent rørdiameter på ryggen og brukte min kompakt palm ruteren for å gjøre hullet .

Hvordan lage en Solar Pop Kan Heater


Bilde av bore hull at pop bokser vil dukke opp på bunntekst og header.

Hvordan lage en Solar Pop Kan Heater


Bilde av topp- og bunnhull for bokser.

Hvordan lage en Solar Pop Kan Heater


Finn en haug med tomme bokser. Bokser kan være en hvilken som helst merke. Ta hver kan og bore et hull i bunnen av dem. Når du kobler bokser sammen (topp til bunn) vil dette gi varme til å strømme kontinuerlig. Ta høy varme mørtel og sette en perle rundt toppen og bunnen av hver boks. (Advarsel: Ved hjelp av silikon drivning vil forlate en dårlig lukt). Det er en god idé å sette kontinuerlig press på bokser, til høy varme mørtel drys (opp til 2 dager). De 2 1/8 "hull du boret tidligere nå kommer godt med! Bare pop toppen av boksen i hullet (må kanskje bruke en flat skrutrekker). Hvis du kommer til kort og ikke kan dekke en hel boks i et sted, bare kuttet en boks i to! :)

Hvordan lage en Solar Pop Kan Heater


Etter at du har alle dine bokser i boksen og knakk i, ta svart spraymaling og male alle bokser, greit at du får maling på Rmax isolasjon. La malingen tørke. Hvis du har et termometer som du ønsker å installere, er nå tiden. Ta din glassplate og installere.

Hvordan lage en Solar Pop Kan Heater


Du kan sikre dine glass ark mange forskjellige måter. Noen mennesker bruker kanter og noen mennesker bruker silikon drivning eller høy varme mørtel. Jeg personlig brukte begge. Jeg har sett noen mennesker bruker bare duct tape. Men du gjør det, sørg for at glass er flush og sikker og lufttett!

Hvordan lage en Solar Pop Kan Heater


Nå må du legge ved den nye boksen til ditt hus og rør det inn i huset ditt. (Jeg lente meg mot huset mitt) Som jeg sa tidligere, jeg brukte tørketrommel ventilasjonsslangen. På bunnslangen, inne i huset ditt, plassere en 4 tommers vifte mot tørketrommelen ventilasjonsslangen, blåser kald luft i huset eller garasjen inn i boksen. Solens fan inni boksen holder denne luftstrømmen nåværende går. Overskriften slangen skal føres inn i området du ønsker oppvarmet. Hvis strømmen er sterk i denne enden, så du er klar !!! Godt jobbet! Hvis ikke så boksen har luftlekkasjer, muligens rundt glass eller treramme. Tett eventuelle sprekker og prøve fan igjen. Når du har den forseglet perfekt da du er ferdig, grattis !!!

Hvordan lage en Solar Pop Kan Heater


Vennligst besøk linker i ressurs-boksen nedenfor! Lenkene er svært nyttig! RICH Allens ER VIDEO OG BRIAN & Soros har noen gode ideer! Vennligst Ranger denne artikkel 5 stjerner for min innsats, TAKK! OG du kommentere eventuelle problemer som du har, eller noe som du har funnet nyttig!

Hvordan lage en Solar Pop Kan Heater


Hint

Ved hjelp av en solar fan er veldig smart. Det eliminerer deg fra å måtte slå fan i boksen av og på. Når solen kommer ut, slår den på, og ved solnedgang slår den av, slik at du kan bruke ovnen bare når solen er ute!

Kontroller at boksen er tettet rundt kantene!

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-solar-pop-kan-heater/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en Solar Bird Bath Heater
  - 阅 0

  Nesten en hvilken som helst hagen kan være en innhegning oase hele året med en solar fugl bad varmeapparat, som holder fugl badevannet varme under vær svingninger og minusgrader. Butikk-kjøpte fuglebadet ovner pleier å være dyrt, men å bygge en solar

 • Hvordan lage en Toilet Paper Wick Heater
  - 阅 0

  Hvordan lage en Toilet Paper Wick Heater. Å gjøre en toalettpapir veke varmeapparat er enkelt og kan være en livredder. Bruk Toalettpapir veke varmeovner i nødhjelp som blir strandet på siden av veien under en kald vinternatt. Følg denne fremgangsmåt

 • Hvordan lage en Solar Heater Ut av pop bokser Hvordan lage en Solar Heater Ut av pop bokser
  - 阅 0

  Å gjøre en solenergi varmeapparatet ut av pop bokser er en måte å resirkulere avfall og søppel materialer mens du oppretter en gratis varmekilde for ditt hjem. Du kan gjøre solenergi pop-boks ovner for å matche størrelsen på et lite vindu i hjemmet d