Amopage

Hvordan lage en Slip Leash

- Views 2
Advertisement

Hvordan lage en Slip Leash


Uansett hva livet kaster din vei, du bedre har et godt grep. Når det kommer til leiekontrakten, kan et godt nivå av kontroll til tross for uforutsigbare hendelser bli tilbudt av en slip bånd. Det er raskt å sette på, lett å ta av og tilbyr den raskeste og tryggeste løsningen når du arbeider med hunder som ikke er vant til å bruke et halsbånd og line. Slip bånd er nyttig som en kortsiktig løsning i tilfelle en nødsituasjon eller de gangene du ikke har tilgang til en krage. Best av alt, de er ganske enkelt å bygge med bare noen få elementer.

Du trenger

vanlig bånd

Valg av materiale for ledelsen

Målebånd

2-tommers metallringen

Kraftig nål

sterk tråd

Utility linjen

Saks

2 mm sportsnytte ledningen

Alternativ 1: Improvisert Slip Leash

Grab hundens vanlige bånd og holde den utvidet. Du bør ha i den ene hånden metall maskinvare som klipp til hundens halsbånd og i den andre hånden løkken som du holder på med når du går hunden din. Nå setter metall maskinvare gjennom håndtaket. Du bør ende med en stor sløyfe.

Sett løkken over hundens hode. Du vil ikke lenger ha et håndtak, men enden med klips for å holde på midlertidig. Sløyfen kan virke løs i starten, men som hunden din går fremover, må løkken strammer rundt hundens hals. Alternativt kan du skru det selv ved ganske enkelt å trekke forsiktig i enden med klippet.

Fjern den improviserte slip bånd ved å løsne løkken rundt hundens hals og skli den over hundens hode. Hvis du arbeider med en engstelig eller uforutsigbar hund, spille det trygt og prøve å lage en justerbar slip bånd som beskrevet i kapittel 4.

Alternativ 2: Tilpasset Slip Leash

Tilpass slip bånd ved valg av materiale og lengde for din slip bånd. Vanlig brukte materialer er tau, bomull og flettet nylon. Bruk målebånd for å bestemme lengden du ønsker. Den gjennomsnittlige lengden på bånd varierer mellom 4 og 6 fot. Med en slip bly, må du vurdere å legge inches for den delen som går rundt hundens hals. Pass på å måle hundens hals i tillegg, og legger denne målingen til lengden.

Plasser metallring gjennom valg av stoff og brett enden over metallringen. Med nål og tråd, sy stoffet rundt ringen gjør at du får så nær ringen som mulig. Metallringen skal være forsvarlig festet til den ene enden av leiekontrakten. Etterpå lage håndtaket ved å lage en løkke på slutten av leiekontrakten og lukke den av igjen ved hjelp av nål og tråd.

Hold leiekontrakten forlenges. Man nå skal ha i den ene enden metallringen og på den andre enden av håndtaket. Bestå metallringen gjennom håndtaket. Du bør ende med en løkke som vil gå slip over hundens hode. Når over hundens hode, kan du dra i spaken forsiktig for å stramme den. For å fjerne bånd, løsne loop. Unngå å gjøre det hvis du arbeider med en engstelig hund eller ikke føler seg trygge nå mot hunden. I stedet prøver å lage slip bånd justerbar som beskrevet i kapittel 4.

Alternativ 3: Basic Slip Leash

Bruk målebånd for å måle omkretsen på hundens nakke. Deretter skjærer din strømlinje til en lengde som er minst dobbelt så lang ønsket bånd, pluss de ekstra inches av hundens nakke. Hvis hunden din hals er 15 inches, legger de 15 inches til 48 inches for 4-fots bånd eller til de 72 inches for 6-fots bånd.

Brett verktøyet linjen i to slik at du ender opp med tilstøtende de to endene. Line dem opp godt og bruke dem til å knytte en sterk firkantet knute. Pass på at knuten er stramt.

Pakk nå doblet verktøyet ledningen rundt hundens hals og slip den knyttede enden gjennom løkken. Du bør ende opp med den knyttede enden som en midlertidig håndtak. For å fjerne slip bånd, løsne det opp rundt hundens hode. Hvis hunden din ikke er komfortabel med å bli håndtert, prøve å gjøre det justerbare slip bånd som beskrevet i kapittel 4.

Den justerbare Slip Leash for Engstelig Dogs

Grip slip bly metallring og passerer det gjennom håndtaket. Du bør få en sløyfe til å gli over hundens hode. Ta tak i 2 mm sportsnytte ledningen og knytte ledningen til basen på håndtaket innen én side av løkken lage en tett, sikker knute.

Grab den motsatte enden av verktøyet ledningen og knytte det rundt metallringen. Man skal ende opp med en ende av verktøyet snor festet til enden av håndtaket, og den ene ende er festet til metallringen hvor løkken glir over hundens hode.

Smett over hundens hode. Ved å trekke verktøyet ledningen kan du justere slip ledelsen lett etter behov uten å nå mot hunden.

Hint

En slip bånd brukes hovedsakelig som en kortsiktig løsning for eksempel å få en hund raskt inn eller ut av et løp.

Hvis du arbeider med en engstelig hund, kan det være lurt å tilstand hunden å akseptere iført en vanlig krage og bånd. Spør en trener eller en atferd konsulent for hjelp.

La aldri en hund iført en slip bly uten tilsyn. Skulle enden av båndet blir fanget et sted hunden din risikerer kvelning.

Mens en slip bånd kan være nyttig i en nødssituasjon, er det ikke anbefalt for hunder som er utsatt for luftveisproblemer eller kollapset luftrør.

Bruk en slip ledelsen bare som en kortsiktig, sporadisk løsning for å unngå å skade hundens luftrør eller nakke.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-slip-leash/ "

相关文章!
 • Hvordan lage et slips med strikk Hvordan lage et slips med strikk
  - 阅 0

  Slips er en viktig del av enhver manns garderobe. De kjapt kle opp og utstyre og gjøre det egnet for et jobbintervju, forretningsmøte eller formell hendelse. Slips kan være vanskelig og kjedelig å binde hver gang de er slitt. Slips med elastiske nakk

 • Hvordan lage en Slip Cover for en runde ottomanske Hvordan lage en Slip Cover for en runde ottomanske
  - 阅 0

  Dekorere hjemmet billig er alltid en utfordring. Opprette en slip dekning for runde ottomanske er et billig alternativ til å kjøpe en ny en, eller å ha det gjort profesjonelt, og det kan legge til farge og varme til stua. Slip dekker gi en skreddersy

 • Hvordan lage en Slips Skjerf Hvordan lage en Slips Skjerf
  - 阅 0

  Mange, men ikke alle, slips laget av silke. Resirkulering hals bånd til skjerf gir deg en sjanse til å jobbe med en luksus stoff i liten eller ingen kostnad. Det hjelper også redusere belastningen på miljøet ved å lagre utslitte slips fra deponier, o