Amopage

Hvordan lage en Shaving Cream Alternative

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage en Shaving Cream Alternative


Barberskum er viktig for å gi fuktighet til huden din som du barberer deg. Bortsett fra å tilby fuktighet, hjelper kremen også hindre irritasjon og razor burn, som dukker opp i form av skjemmende støt og rødhet. Hvis du er ute etter en økonomisk og praktisk alternativ til kommersielle barberskum for barbering kroppen din (fra beina og bikinilinjen til ansiktet og under armene), ta deg tid til å lage din egen hjemmelagde barberskum.

Du trenger

glyserin såpe

Saks

vannbad

kopp

Solsikkeolje

balsam

Bruksanvisning

Skjær opp kubeformede biter (omtrent på størrelse med en terning) av naturlig glyserin såpe med en standard kjøkkenkniv. Glyserin fungerer som et fuktighetsbevarende middel, og som et resultat bidrar til å trekke fuktighet inn i huden.

Plasser glyserin såpe brikker i et vannbad, som er en type montert kjele ofte brukt til mat smelteformål på komfyren toppen. Smelte kuber av såpe i vannbad ved en temperatur på 140 grader Fahrenheit eller lavere (høyere temperaturer kan føre til tap av fuktighet og dannelse av krystaller.)

Legg en liten mengde (omtrent 1/4 kopp) av solsikkeolje i vannbad. Dette lettolje funksjoner beroligende og fuktighetsgivende egenskaper, og derfor kan forsvare huden mot irritasjon under barbering prosessen. Blande oljen inn i såpe i grundig.

Overfør blandingen i en beholder (for eksempel en kaffekopp), men gjør det bare etter at alle de glyserin brikker har smeltet helt (noe som vanligvis tar mellom 15 minutter og en halv time.) Hold blandingen i kaffe krus eller overføre den til en annen beholder av dine preferanser, for eksempel en kosmetikk krukke.

La blandingen sitte i ca 20 minutter. Når du barberer, fortsette med hjemmelaget barber middel som du ville gjort med en hvilken som helst annen typisk butikk-kjøpte produktet. Hvis du har noen ekstra glycerin blanding resterende når du er ferdig barbering, kan du lagre den i kjøleskapet til du trenger det igjen.

Hint

Hvis du er i en klemme for tid, vurdere å bruke hårbalsam som barberskum. På samme måte som barberskum, kan hårkondisjoneringsmidler gi fuktighet til huden.

Hvis du merker noen tegn til irritasjon på grunn av glyserin bruk, slutte å bruke den og kontakte lege umiddelbart. Du kan ha en glycerin allergi, som manifesterer seg med symptomer som tetthet i brystet og hevelse.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-shaving-cream-alternative/ "

相关文章!
 • Hvordan lage eggnog Ice Cream Hvordan lage eggnog Ice Cream
  - 阅 0

  Lær å lage gløgg iskrem med eksperttips på denne varianten av en klassisk ferie drink oppskrift i denne gratis dessert oppskrift video-serien. oppsummering Series Eggnog er en ferie favoritt i mange husholdninger i vintermånedene. Dette deilig godbit

 • Hvordan lage hjemmelaget Cuticle Cream Hvordan lage hjemmelaget Cuticle Cream
  - 阅 0

  Hvis neglebåndene er tørre og sprekker, må du kanskje legge til en cuticle krem ​​til manikyr rutine. Cuticle cream er gnidd inn i neglebåndene som en fuktighetskrem for å gjøre huden rundt neglen sengen myk og mer attraktivt. Du kan gjøre denne type

 • Hvordan lage gresskar Ice Cream
  - 阅 0

  Gresskar iskrem er akkurat som gresskar pie - men det er ingen problemer med å lage en skorpe. Gir ca 1 1/2 liter. Du trenger 3/4 c. brunt sukker 1 c. hermetisert solid-pack usøtet gresskar 1 ts. kanel 3 eggeplommer 1/4 c. sukker 1/4 ts. revet muskat