Amopage

Hvordan lage en Sea Glass Mosaic

- Views 0
Advertisement

Sea glass er tung, og for å gjøre en mosaikk med det, må du ha en spesielt sterk medium for å feste glasset. Liming havet glass på papir eller papp vil ikke fungere; det ferdige produkt vil falle fra hverandre. For en solid sjø glassmosaikk, start med et lag med gips eller andre modellermasse, og lage et hav glassmosaikk som du kan vise med stolthet.

Du trenger

Biter av havet glass

Gips

Vann

Stor bolle og treskje

Mold, for eksempel en gammel, rund kakeform

vaselin

Bruksanvisning

Velg en glatt-sided mold som en gammel kakeform. Smør innsiden med vaselin eller andre slippmiddel.

Ordne stykker av havet glass på et stykke papir eller papp som er samme størrelse og form som mold. Planlegge ut på forhånd nøyaktig hvor du vil at hver bit av havet glass i mosaikk. Mosaikk kan være abstrakt, vakker design. Du kan også velge å "tegne et bilde" med de forskjellige fargene på havet glass. Når du er fornøyd med designen, gå videre til neste trinn.

Bland gips med vann i en stor bolle med en tresleiv. Følg instruksjonene på gips boksen om hvor mye vann du bruker. Skjeen i våt modellermasse inn i fettete panorere og glatt toppen med skjeen.

Arbeid raskt. Overfør hver del av havet glass fra papp til samme sted i våt gips. Trykk forsiktig havet glass i miksen. Avslutt design.

La det tørke over natten på et trygt og tørt sted. Mosaikken skal ikke dyttet på noen måte.

Neste dag, snu formen opp ned og pop mosaikken ut. Gjør dette nøye. Du ønsker ikke mosaikk å bryte når den lander på bordet. Prøv spratt det ut over en gammel pute å være trygg.

Hint

Tegn et bilde med forskjellige farger av havet glass. For eksempel, grønt for stammen av en blomst, hvit og gul for blomsten, og blå for bakgrunnen.

Har din design klar før du blander gips. Du ønsker ikke det sammensatte tørke for å holde seg mens du finne ut hvor du vil at deler av hav glass.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-sea-glass-mosaic/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Fake Sea Glass
  - 阅 0

  Sea glass i plantebeholdere, minne bokser eller krukker skaper hylleskjermer bringer tilbake ferie minner, og frostet biter kan lage vakre anheng til smykker. Hvis du ikke bor i nærheten av stranden, eller bare ikke har tid til å utforske kysten, kan

 • Hvordan lage Produsert Sea Glass Hvordan lage Produsert Sea Glass
  - 阅 0

  "Sea glass" er navnet gitt til biter av knust glass kasserte på strender og slitt glatt av effektene av sand og salt vann, lage vakre stykker av frostet glass verdsatt av samlere og smykker eller håndverket beslutningstakere. Men som miljø oppry

 • Hvordan lage en Sea Glass Wreath
  - 阅 0

  Å gjøre et hav glass krans for ditt hjem er ikke på langt nær så vanskelig som du kanskje tror. Du trenger et par elementer for å få prosjektet i gang. Når du samle den nødvendige forsyninger, inkludert en fin tilførsel av havet glass du kan legge ut