Amopage

Hvordan lage en Sash Med Iron-on Letters

- Views 1
Advertisement

Hvordan lage en Sash Med Iron-on Letters


Mange kulturer bruker rammer for å betegne rang, stamme eller klan. Disse rammer henge fra skulderen og krysser brystet til den motsatte side av legemet ved midjen. I dag er disse rammer vanligvis vises i skjønnhetskonkurranser. Skjønnhetsdronninger er ikke de eneste som nyter en feiring sash. En enkel ramme blir en bursdag til en missekåringen. Lag en ramme annonsere en ny baby, eller en ny tante eller bestemor. Bruk en ramme for å kunngjøre en jobb forfremmelse eller en ny hus. Tilpassede rammer betegne offiserer i jentas klubber, sororities og kvinneorganisasjoner.

Du trenger

3 yards sateng bånd, 4 inches bred

3 Sikkerhet Pins

Saks

Sigarett lighter

Strykebrett

Jern

Hersker

Iron-on bokstaver

Nål

matching tråden

Bruksanvisning

Finn midten av båndet. Lå midt på lengden av båndet over personens skulder. Vikle båndet til den motsatte side av legemet ved midjen. Kryss endene av båndet i midjen. Juster vinkelen slik at båndet ligger flatt mot kroppen. Fest bånd der de krysser med en sikkerhetsnål.

Markere området for bokstavene. Pace en sikkerhetsnål ved begynnelsen og slutten av området for bokstavene. Fjern rammen.

Trimme endene av båndet, slik at 4 inches fra hvor bånd kors.

Tenn lighteren. Nøye holder lettere nær klippekanten av båndet. Etter hvert som enden av båndet nærmer flammen, smelter den. Smelt hele den kappede enden av båndet.

Lå rammen på et strykebrett.

Lå bokstavene på rammen. Bruk en linjal for å holde bokstavene rett.

Varm jern til akryl innstillingen. Trykk på jern på toppen av bokstavene. Hold strykejernet på plass for ikke mer enn 30 sekunder. Løft jern og flytte til neste del av bokstaver.

Test bokstavene når kjølige å ta på. forsøke forsiktig å løfte kanten av bokstavene. Stryke eventuelle løse bokstaver igjen.

Sy endene av båndet sammen, hvor det er festet med nål og tråd.

Hint

Dersom rammen er for liten til å passe over strykebrettet, fjerne sikkerhetspinnen som holder de to endene sammen og åpne vindusrammen.

Vær forsiktig ved å smelte enden av båndet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-sash-med-iron-on-letters/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en utklippsbok med barn
  - 阅 0

  Hvordan lage en utklippsbok med barn. Barn så unge som barnehage elsker å lære hvordan du utklippsbok. Uavhengig av alder, kan scrapbooking være en flott familieaktivitet og kreativ utfoldelse. Små barn kan øve skjæring og skrive enkle ord mens eldre

 • Hvordan lage en video med en Web Cam
  - 阅 0

  Nettkamera tillate brukere å kommunisere direkte med sine venner og familie. Selv om disse kameraene kan brukes for live videokonferanser, kan de også brukes til å ta opp video som kan bli lagt ut på nettet eller redigert sammen for mer komplekse ver

 • Hvordan lage en instrumental med Audacity Hvordan lage en instrumental med Audacity
  - 阅 0

  Opprette en instrumental musikkstykke og blande det kan alle gjøres med lyd miksing program Audacity. Audacity lar brukeren å importere spor, spille inn låter, mikse og legge til effekter for å få den lydkvaliteten du ønsker. Eksportere filen som en