Amopage

Hvordan lage en rustning av plast

- Views 1
Advertisement

Plast junk kan bli omgjort til en fantastisk drakt hvis du gjør en rustning ut av det. De er flotte for Halloween eller fantasy-spill. Bruk din kreativitet og enkle trinn som vil ha deg klar til å kjempe noen imaginære drage som kommer din vei.

Du trenger

plast~~POS=TRUNC Pieces

klipp

Elastiske borrelås

Heavy Duty Craft Glue

Maling

Bruksanvisning

 • 1

Gjør hjelmen. Dette er den viktigste delen av drakten og kan gjøre eller ødelegge hele utseendet, så velg dine biter av plast nøye. Du vil ha en avrundet del som passer over hodet og ansiktet, som baksiden av en mugge. Plasten skal sitte tett på hodet, eller kan festes med borrelås og henger ned over hele ansiktet. Bruk klipp for å skape øyenhull og i stedet for en munn, skjæres vertikale ribber omtrent en tomme fra hverandre for gitteret som dekker den nedre flate.

2

Lag bryst og rygg plater. Her trenger du to stykker av plast stor nok til å dekke skuldrene til midjen din på både foran og bak. Plastskilt eller biter av plast bord eller stoler fungere godt her. Skjær bitene i en grov trekantet form som er avrundet i endene og ikke vinkelen i dype poeng. Platene skal henge ned på hver side av kroppen som de sign boards folk slitasje på gaten for å selge deg noe. Plasser små strimler av borrelås i midjen området.

3

Beskytt dine skuldre. Finn to litt avrundede biter av plast, kanskje fra en stor juice flaske, og skjær dem til å fungere som skulder mansjetter. Disse vil være limt på det fremre og bakre plater for å feste dem sammen ved. For større fleksibilitet, kan du bruke små strimler av elastisk mellom ermene og på platene som et hengsel.

4

Dekk private deler. Skjær et trekantet stykke plast som vil henge fra midjen til å dekke ditt lysken. Dette stykket kan festes til et belte, hvis man bruker en under rustning, eller igjen sikret med borrelås som passer rundt midjen din.

5

Design platene for armer og ben. Samle fire stykker av litt buet plast, som fra en vannflaske, og kutt dem slik at de passer fint rundt armer og ben. To vil dekke dine biceps, to vil dekke underarmene, vil to dekke lårene og to vil beskytte leggen. Plukk ditt størrelser tilsvarende, men prøver å gjøre hver side symmetrisk. Plasser to borrelås på baksiden av hver plate slik at de kan sikres rundt armer og ben.

6

Male det. Bruk en metallic lakk for å gi plast rustning den sanne rustning effekt. Du kan også mikse og blande metalliske nyanser for en mer interessant utseende enn en kjedelig farge. Du kan finne en interessant rekke teksturerte maling på mange hjem eller jernvareforretninger som virkelig vil legge pizzazz og skjule det faktum at hele dressen er laget av plast.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-rustning-av-plast/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en rustning av Gud Suit
  - 阅 0

  I boken Efeserne, kapittel seks, instruerer Bibelen troende "å sette på full rustning av Gud, slik at de kan ta et standpunkt mot djevelens ordninger." I tillegg er troende beskjed om å "sette på full rustning av Gud, slik at de kan stå sin

 • Hvordan lage gjennomsiktig og gjennomskinnelig plast hjemme Hvordan lage gjennomsiktig og gjennomskinnelig plast hjemme
  - 阅 0

  En måte å gjøre gjennomsiktig eller gjennomskinnelig plast i hjemmet, er å bruke en plastisk støpeharpiksblandingen. Disse kommer i to deler, harpiks og en herder. Når blandet sammen danner de en hard, stiv plast. Avstøpning harpiks er vanligvis klar

 • Hvordan lage håndverk med en plast gresskar Pail
  - 阅 0

  Plast gresskar spann er billig og kan finnes i mange butikker, spesielt i høst. Det er mange båter prosjekter som kan skapes ut av disse spann. Noen mennesker velger å konsentrere seg om Halloween-tema håndverk, mens andre vil slå plast gresskar span