Amopage

Hvordan lage en Ribbon Tutu

- Views 5
Advertisement

Et bånd tutu er en enkel og morsom prosjekt for å gjøre for de små jentene i livet ditt. Dette er en no-sy prosjektet og kan også gjøres med barna. Du kan tilpasse den til å passe enhver liten jente og bruke bånd eller tyll for å gjøre dette tutu. Selv tenåringer kan nyte disse tåpelige og lekne skjørt. Prøv å lage en morsom og leken en ved å kombinere en rekke bånd, selv de du allerede har i ditt sy forsyning boksen.

Du trenger

1 til 1 1/2-tommers elastisk, lengden på barnets midje måling

Bånd, minst 50 yards for en 11- til 12-tommers-lange tutu

Sikkerhetsnål eller nål og tråd

Perler, bjeller eller silke blomster hvis ønskelig

Hvordan lage en Ribbon Tutu

Samle eller kjøpe bånd. Se etter en rekke bånd og velge både brede og smale bånd. Mer bånd vil gjøre en fyldigere og penere tutu. Tillat ekstra bånd hvis du ønsker å gjøre en lengre bånd skjørt.

Kutt bånd til ønsket lengde. For å gjøre en 11-tommers til 12-tommers bånd skjørt, vil du kutte ca to-fots lengder på bånd. For en 18-tommers skjørt, skåret tre-fots lengder på bånd.

Kutt elastisk til barnets midjemålet. Lapper litt og feste med en sikkerhetsnål eller sy endene sammen med en nål og tråd.

Brett en lengde på bånd i to og legg den under elastisk. Endene bør strekke seg på den ene siden og en løkke på den andre. Træ endene gjennom løkken, gjør en enkel slip knute. Gjenta med resten av båndet.

Tie perler eller klokkene på endene av noen av båndene om ønskelig. Du kan også være lurt å sy noen silke blomster på linningen på bånd tutu.

Hint

Rolls av tyll også fungere godt for dette prosjektet. Bare klipp og slips på elastisk som du ville bånd.

Unngå å bruke bjeller eller perler på bånd Tutus for svært små barn, på grunn av muligheten av å kveles.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-ribbon-tutu/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en Sparkling Tutu Hvordan lage en Sparkling Tutu
  - 阅 0

  Litt glitter spray og noen skinnende stoff kan gjøre din hjemmelaget tutu glans og gnisten. Og du kan lyse opp den lille ballerina i din husholdning med bare litt tid og krefter og oppmerksomhet på detaljer. Du trenger Tulle matching tråden Nål eller

 • Hvordan lage en Knyttet Tutu Hvordan lage en Knyttet Tutu
  - 阅 0

  Lag en knyttede tutu som en del av et kostyme eller bare for dress-up, ved hjelp av en enkelt farge av tyll eller flere farger for en regnbue effekt. No-sy Tutus er et prosjekt laget i en ettermiddag alene eller sammen med barnet ditt. Legg embellish

 • Hvordan lage en Tulle Tutu Tote Bag Hvordan lage en Tulle Tutu Tote Bag
  - 阅 2

  Når du har et barn som liker å kle seg i fargerike Tutus, kan du oppmuntre hennes lidenskap for frills ved å opprette en tote bag som ser ut akkurat som en ekte tutu. Foreta en tutu stoffpose ved hjelp av den samme tyll stoff som brukes til å opprett