Amopage

Hvordan lage en rask Hair-Do med Bobby Pins

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage en rask Hair-Do med Bobby Pins


Endre opp din frisyre trenger ikke å være en utfordring. Ingen salong stylist eller skjønnhetsskole erfaring er nødvendig for å oppnå dette etter utseende, laget ved hjelp av enkle Bobby pinner. Dette ser er spesielt flott for de fettete rot dager, hvor en sjampo og stil er bare ikke et alternativ. Ingen vil noen gang være i stand til å fortelle at du ikke bare gå til en topp salong med dette enkle, men sofistikert stil

Du trenger

Bobby pinner - så få som to, men har omtrent seks hendig å være trygg

Bruksanvisning

Først må du sørge for at håret ditt er børstet ut og klar for styling. Har du krøllete hår, kan du bruke produktet til å temme fly-aways og frizz før du begynner denne stilen. Å merke, dette rask hår løsningen fungerer bra for både rette og krøllete hår typer.

Som et alternativ, kan det være lurt å bruke root Økende / de-smøring pulver til røttene før du begynner. Dette gjelder spesielt hvis du ikke har vasket håret i løpet av få dager. Aveda og Bumble & Bumble lage gode produkter for dette formålet. Hvis du ikke har disse hendig, prøv å bruke enkle baby pulver til å de-fett disse røttene. Husk at mindre er mer!

Del håret der du vanligvis en del det, eller hvor du vil at permanent del å være for denne stilen. En side del fungerer bra og er svært elegant for denne looken.

Ta ditt første Bobby pin i hånden. Ta en mellomstor del (om to eller tre inches bred) fra forsiden av hodet (nær ansiktet / smell området). Trekk bakover mot direkte iden av skallen.

Trykk hårlengde på baksiden av hodet og pin. Bruk en oppadgående bevegelse når låsing for å gi løft og volum til kronen (som sexy oomph!).

Gjenta trinn fire på den andre siden av hodet. Bruk et speil for å se baksiden av hodet for å være sikker på at begge sidene er enda. Du kan stoppe her, hvis du er fornøyd med utseendet ditt, eller fortsette videre.

Gjenta trinn fire igjen på hver side av en del, bruke mindre deler av håret denne gangen. Samlet sett vil du ha en helt eller delvis halv opp gjøre med en stilig og elegant utseende i ryggen.

Tilsett spray. Bruk ekstra hold hårspray rikelig over hodet, særlig over låste opp igjen. Dette vil sørge for at utseende vil vare hele dagen - og natt.

Hint

Legg mer eller mindre pinner for å sikre håret eller endre utseendet på stilen etter behov.

Hold noen pinner i veska for å opprettholde din "gjøre i løpet av dagen.

La smell flyte løst eller feste dem tilbake med dekorative pinner for ekstra glamour.

Sørg for at du sikrer dette, som alle andre updo, med hårspray.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-rask-hair-do-med-bobby-pins/ "

相关文章!
 • Hvordan å gjøre Cheetah Print Nails Med Bobby Pin Hvordan å gjøre Cheetah Print Nails Med Bobby Pin
  - 阅 0

  Den raskeste dyret i jungelen er ikke nødvendigvis den raskeste til å male på neglene, men med tålmodighet og presisjon, er resultatet verdt innsatsen. Cheetah print negler matche med mange antrekk på grunn av den nøytrale tonen. Gå for en fullverdig

 • Hvordan lage en rask og enkel Queen Costume Hvordan lage en rask og enkel Queen Costume
  - 阅 0

  Enhver kvinne er en dronning inne. Men noen ganger din indre dronning kan måtte føle behov for å vise seg på en kostymefest, mens du svarer på døren på Halloween eller mens du spiller med den lille prinsessen. Når trangen streik, være klar med denne

 • Hvordan lage Angel hår Pasta kastet med olivenolje
  - 阅 4

  Trenger du en oppskrift å lage mat englehår pasta med olivenolje? Denne enkle retten er tilfredsstillende og lett å lage. Følg disse trinnene for å lage mat englehår pasta kastet med olivenolje. Du trenger En boks med englehår pasta, 1 ss extra virgi