Amopage

Hvordan lage en PC mikrofon Sound Better

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage en PC mikrofon Sound Better


PC-mikrofoner er iboende billig. De er ikke laget for å spille inn en rockekonsert, bare for å fange din stemme for minimal avspilling, som en del av et Voice over Internet Protocol (VoIP) system eller for programvare som tar talekommandoer. Selv med en spesielt billig datamaskin mikrofon, kan du bruke noen standard opptak teknikker for å forbedre lyden. Selvfølgelig vil det også hjelpe litt hvis du bruker en høyere kvalitet mikrofon med datamaskinen.

Du trenger

Lydkort

vind-skjermen

mikrofonstativ

Bruksanvisning

Installere et bedre lydkort hvis mulig, siden en høyere kvalitet kort kan gjøre en stor forskjell. Åpne datamaskinen saken og fjerne den gamle lydkortet. Sett inn et nytt kort. Lukk saken, starte datamaskinen på nytt og peker Windows til driverne når du blir bedt. Plugg mikrofonen inn i mikrofonen inngangen på det nye kortet.

Ikke berør mikrofonen. Finn et stativ som du kan sette mikrofonen og ikke holde den med hånden, siden det er sannsynlig å legge til ekstra lyd til opptaket.

Bruk en skjerm. Kjøp en frontrute og sette den opp foran mikrofonen. Frontruter beholde noen av spytt og spretter fra å komme gjennom.

Plasser mikrofonen noe i nærheten av der du skal snakke. Munnen bør ikke være så tett at leppene kan berøre mikrofonen, men hvis du snakker mer enn en fot unna, vil mikrofonen sannsynligvis ikke plukke opp stemmen din også.

Hint

Ved bruk av en mikrofon for å ta opp, spretter er høyt toppene i lydbølgen laget når bestemte bokstaver - som "P" - er ettertrykkelig talt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-pc-mikrofon-sound-better/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en billig mikrofon Sound Professional Hvordan lage en billig mikrofon Sound Professional
  - 阅 0

  Musikere prøver å få en start, skolemusikkprogrammer og andre spirende musikalske ventures har en tendens til å dele en felles av med begrenset økonomi. Noen ganger betyr dette å måtte bruke en billig mikrofon i stedet for en kvalitet. Et annet scena

 • Hvordan lage en Play mikrofon for Kids Hvordan lage en Play mikrofon for Kids
  - 阅 0

  Barn i alle aldre elsker å synge og danse til sine favorittsanger. Med noen få håndverk forsyninger, kan du lage et skuespill mikrofon som vil gi dem timer med moro. Det er flott for søvn parter, karaoke og talent show. Supplies Papir håndkle eller t

 • Hvordan lage en Origami Mikrofon
  - 阅 0

  Håndholdte mikrofoner brukes av TV-kringkastere når de trenger for å ta opp lyd på stedet. Du kan lage en make-tro mikrofon med japanske kunsten papir folding, også kjent som origami. Du vil trenge forsyninger fra et håndverk butikk eller hobby butik