Amopage

Hvordan lage en Outdoor Garbage Can Shed

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage en Outdoor Garbage Can Shed


Utendørs søppel kan røyter er en hyggelig utendørs funksjonen til noen hjemme. Utendørs boder kan være dyrt, og de kan ikke være stor nok til å passe alle dine søppeldunker inkludert papirkurver. Denne artikkelen vil forklare hvordan du kan bygge din egen utendørs skur for søppeldunker og papirkurver.

Du trenger

utendørs maling

paller

2-4 tommers skruer

bore

Bruksanvisning

Mål området hvor du planlegger å installere utendørs skur. Mål lengde, bredde og høyde. Siden du bygger denne utendørs skur være sikker på å stable alle dine utendørs søppeldunker og papirkurver ved siden av hverandre. Den utendørs skur kan være så lenge du vil.

Hvordan lage en Outdoor Garbage Can Shed


Forbered området for utendørs skur ved planering bakken, fjerne steiner, ugress, etc. Området bør være nivå for å hindre utendørs skur velter. Du kan sette den utendørs skur direkte på bakken eller sette den på fire hjørne steiner eller murstein.

Finn gratis paller i nabolaget ditt. Mange bedrifter setter dem ut curbside når de ikke lenger vil ha dem. Du må finne 6-8 paller avhengig av store av et område du målt. Prøv å finne gode, solide paller. Du trenger en ekstra ett eller to paller for reserve tre.

Hvordan lage en Outdoor Garbage Can Shed


Plasser 2-3 paller med ansiktet ned på bakken ved siden av hverandre. Ved å bruke 2-4 tommers skruer, fester pallene til hverandre. Fest 6 til 8 skruer for å feste pallene til hverandre. Når du er ferdig, snur pallene over med rettsiden opp. Dette vil være i bunnen av utendørs skur.

Hvordan lage en Outdoor Garbage Can Shed


Feste en pall til den side av pallen. Dette vil være en sidevegg. Bruke 2-4 tommers skruer, fester side pallen til base paller. Feste en pall til den andre siden av pallen. Dette vil være den andre sideveggen. Bruke 2-4 tommers skruer, fester side pallen til base paller. Dette vil fullføre sidevegger utendørs skur.

Hvordan lage en Outdoor Garbage Can Shed


Fest en pall til baksiden av base paller. Dette vil danne bakveggen av utendørs skur. Du må kanskje legge ved en annen pall som andre bakveggen avhengig av hvor lenge du har gjort basen. Bruk 2-4 tommers skruer for å feste pallene til hverandre.

Hvordan lage en Outdoor Garbage Can Shed


Ved hjelp av en ekstra pall, bryte fra hverandre alle tre. Dette vil tillate deg å bruke de enkelte tre stykker.

Bygg en sidevegg støtte arm ved å koble en trebit fra basen pallen til baksiden pallen. Støttearmen kan være festet i en vinkel. Bygge opp en sidevegg støttearmen på den andre siden i en annen vinkel.
Bygge opp en bakvegg bærearm ved å feste ett stykke tre på toppen av bakveggen. Dette vil forsterke bakveggen paller.
Fest et trestykke i bunnen av bakveggen paller. Dette vil forsterke basen.
Fest en tredje tre stykke i en vinkel på bakveggen.

Hvordan lage en Outdoor Garbage Can Shed


Bruk utendørs maling til å male 3-sidig utendørs skur. Sett 2 strøk maling på utendørs skur.

Hint

Pass på å feste nok skruene for å feste pallene sammen

Bruk reserve paller for å bygge bærearmer på alle sider

Et tak er valgfritt

Unngå ødelagte paller

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-outdoor-garbage-can-shed/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en Outdoor Fountain fra en Pot Hvordan lage en Outdoor Fountain fra en Pot
  - 阅 0

  Å gjøre en utendørs fontenen fra en pott er en relativt enkel prosess som kan bidra til å konvertere bakgård hage, gårdsplass eller dekk til et sommersted. Bygge en utendørs fontenen fra en pott er en prosess som følger spesifikke trinn / regler, men

 • Hvordan lage en Outdoor madrass Hvordan lage en Outdoor madrass
  - 阅 0

  Et utendørs madrass er nyttig for lene benker, sitter i gresset eller til bruk som en utendørs pet seng. I stedet for å bruke penger på et kommersielt fabrikkert utendørs madrass, kan du enkelt lage dine egne med minimum materialer. Dette kostnadsven

 • Hvordan lage en Fur Coat Stop Shedding Hvordan lage en Fur Coat Stop Shedding
  - 阅 0

  Etter å ha brukt hundrevis eller tusenvis av dollar på en pels, vil du sørge for at det varer. Feil oppbevaring kan føre til at huden tørker ut og skur, og det er ingenting attraktive om en frakk med tynne eller hårløse flekker. Brette den og lagre d