Amopage

Hvordan lage en Online Quiz med PHP

- Views 13
Advertisement

Hvordan lage en Online Quiz med PHP


Ved å legge til dynamiske funksjoner som spørrekonkurranser til websider, utviklere finne måter å engasjere surfere og oppmuntre dem til å bruke mer tid i samspill på sine nettsteder. Takk til web-sentriske språk som PHP og dynamikken i HTML, kan utviklere implementere web spørrekonkurranser og lagre resultatene for en rekke bruksområder. PHP har funksjoner som Super globale variabler som gjør quiz behandling lett, samt innebygde funksjoner for utskrift og lagring quiz resultater.

Du trenger

tekst editor

nettleser

PHP installert og konfigurert

Bruksanvisning

 • 1

Åpne en teksteditor og opprette en ny tekstfil. Legg noen grunnleggende HTML-koder til filen som inneholder "<html>", "<head>", "</ head>", "<body>", "</ body>" og "</ html>". Lagre filen med navnet "quiz.php".

<Html>

<Head> </ head>

<Body> </ body>

</ Html>

2

Ta med en HTML "<form>" tag til quiz.php mellom "<body>" og "</ body>" HTML-koder. Gi form en "metode" egenskap av "post", en "handling" egenskap av "quiz.php" og lukk "</ form>" tag. Legg til følgende kode i koden som vises i trinn 1:

<Form method = "post" action = "quiz.php">

</ Form>

3

Legg den første quiz spørsmålet til HTML ved hjelp av en listeboks. Først legger teksten "1. Hva er ditt kjønn?" For det andre, legge til en "<Velg>" tag med et "navn" egenskap av "question1". Tredje, legge til to "<alternativ>" koder. Den første "<alternativ>" tag bør ha en "verdi" egenskap av "mannlig" og en tekstverdi av "mannlig" og den andre "<alternativ>" tag bør ha en "verdi" egenskap av "kvinnelige" og en tekst verdien av "kvinnelige". Lukk alle "<alternativ>" tag med "</ option>" tag og lukk "<Velg>" tag med "</ velg>" tag. Legg til følgende kode i koden som vises i trinn 2:

 1. Hva er ditt kjønn?

  <Velg name = "question1">

  <Option value = "mannlig"> male </ option>

  <Option value = "kvinnelige"> female </ option>

  </ Velge>

4

Legg den andre quiz-spørsmål til HTML ved hjelp av en runde knappene. Først legger teksten "2. Har du lyst til å danse?" For det andre, tilsett to "<input>" koder. Den første "<input>" tag bør ha en "type" egenskap av "radio", et "navn" egenskap av "question2", en "verdi" egenskap av "ja" og en tekstverdi av "ja". Den andre "<input>" tag bør ha en "type" egenskap av "radio", et "navn" egenskap av "question2", en "verdi" egenskap av "nei", og en tekstverdi av "nei". Legg til følgende kode i koden som vises i trinn 3:

 • Liker du å danse?

  <Input type = "radio" name = "question2" value = "Ja"> Ja

  <Input type = "radio" name = "question2" value = "Nei"> Nei

5

Legg den tredje quiz spørsmål til HTML ved hjelp et inntastingsfelt. Først legger teksten "3. Min favoritt mat er:" For det andre, legge til et "<input>" tag med en "type" egenskap av "tekst" og et "navn" egenskap av "question3". Legg til følgende kode i koden som vises i trinn 4:

 • Min favorittmat er:

  <Input type = "text" name = "question3">

6

Legg en HTML "<input>" tag etter tredje quiz spørsmålet. Gi knappen en "type" egenskap av "send", en "verdi" egenskap av "Send" og et "navn" egenskap av "send". Legg til følgende kode i koden som vises i punkt 5:

<Input type = "submit" value = "Send" name = "submit">

7

Legg til to PHP skilletegn ( "<? Php") og ( "?>") Til filen etter at HTML "<-knappen>" tag. Disse skilletegn indikere hvor PHP-kode som håndterer quiz svarene vil bli plassert. Legg til følgende kode i koden som vises i trinn 6 umiddelbart etter close "</ form>" tag.

<? Php

?>

8

Lag en PHP variabel kalt $ quizValues ​​og plassere variabelen mellom PHP skilletegn ( "<? Php" og "?>"). Sett $ quizValues ​​variabel lik verdien av quizen første svaret (sendes med skjemaet innlegget). Legg til følgende kode i koden som vises i trinn 7.

$ QuizValues ​​= $ _POST [ "question1"];

9

Legge til verdien til den andre prøven svaret på $ quizValues ​​variabelverdien. Bruk PHP "." sammensetning operatør for å føye andre svaret på det første svaret sammen med et komma som skiller verdiene. Legg til følgende kode i koden som vises i trinn 8.

$ QuizValues ​​= $ quizValues. ",". $ _POST [ "Question2"];

10

Legge til verdien til den tredje prøven svaret på $ quizValues ​​variabelverdien. Bruk PHP "." sammensetning operatør å legge den tredje svaret på det første og andre svar sammen med et komma som skiller verdiene. Legg til følgende kode i koden som vises i trinn 9.

$ QuizValues ​​= $ quizValues. ",". $ _POST [ "Question3"];

11

Bruk PHP "print" språkkonstrukt å skrive ut "$ quizValues" variable til siden. Skriv ut verdien ved hjelp av doble anførselstegn, og inkluderer teksten "Svarene på quizen er:". Etter å legge til "print" språk konstruere, skal koden se slik ut. Lagre og lukk quiz.php.

<Html>

<Head> </ head>

<Body>

<Form method = "post" action = "quiz.php">

 • Hva er ditt kjønn?

  <Velg name = "question1">

  <Option value = "mannlig"> male </ option>

  <Option value = "kvinnelige"> female </ option>

  </ Velge>

  Liker du å danse?

  <Input type = "radio" name = "question2" value = "Ja"> Ja

  <Input type = "radio" name = "question2" value = "Nei"> Nei

  Min favorittmat er:

  <Input type = "text" name = "question3">

  <Input type = "submit" value = "Send" name = "submit">

  </ Form>

  <? Php

  $ QuizValues ​​= $ _POST [ "question1"];

  $ QuizValues ​​= $ quizValues. ",". $ _POST [ "Question2"];

  $ QuizValues ​​= $ quizValues. ",". $ _POST [ "Question3"];

  skrive "Svarene på quizen er: $ quizValues";

  ?>

  </ Body>

  </ Html>

12

Åpne quiz.php i en nettleser. Fullfør quiz og klikk på "Send" -knappen for å sjekke at quiz svarene ut til siden.

Hint

Du kan bruke PHP $ _GET rekke å sende quiz svar, selv om du ikke skal bruke det til sensitiv informasjon.

Vurder å bruke isset () -funksjonen til å bare vise quiz svar når de har blitt sendt minst én gang. Dette vil sikre at gamle verdier som er lagret på siden vises ikke før brukeren kan sende inn skjemaet.

Vurder å bruke en database til å lagre quiz svarene hvis du skal bruke dem for videre analyse.

Du kan bruke mange alternative HTML-koder for å lage quiz spørsmål, inkludert avsnitts spørsmål og avmerkingsbokser.

Husk å ta hensyn til brukerfeil eller forfalsket data når du trekke konklusjoner fra en online quiz, undersøkelse eller meningsmåling.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-online-quiz-med-php/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Café au Lait med Foam Hvordan lage Café au Lait med Foam
  - 阅 4

  ingen beskrivelse oppsummering Series ingen sammendrag Oppføring 1-4 av 4 videoer Hvordan lage Café au Lait med Foam: Serve En Café au Lait med Foam er en deilig kaffe drink som er enkel å lage. Se vår barista vise deg hvordan i denne videoen. Les me

 • Hvordan lage Clip-in Bangs Med hair extensions
  - 阅 2

  Bruke clip-in hair extensions er en rask måte å få smell uten å måtte klippe ditt eget hår. Denne artikkelen vil gi deg trinn-for-trinn-prosess i å lage smell. Du trenger Kam eller børste Clip-in hair extensions saks speilet Hvordan lage Clip-in Bang

 • Hvordan lage et hengende innrykk med CSS
  - 阅 0

  Hvordan lage et hengende innrykk med CSS. En HTML-block-level element som et avsnitt kan bli stylet med et hengende innrykk. Elementet du styling må inneholde mer enn en linje. Følgende trinn forklarer hvordan du oppretter en hengende innrykk med CSS