Amopage

Hvordan lage en nøkkel til en salgsautomat

- Views 0
Advertisement

Salgsmaskinprodusenter designe salgsautomater med rørformede låsesystemer for å sikre beskytte innholdet uten tilsyn. Bruken av rørformede låsesystem hindrer tradisjonelle låser og nøkkel skumping ved å begrense den direkte adgang til det indre låsemekanisme. En salgsautomat nøkkel kan fremstilles ved å anvende en rørformet nøkkel duplikator.

Hvordan lage en nøkkel til en salgsautomat

Du trenger

Tubular nøkkelen duplikator

Salgsautomat rørformet nøkkel og samsvarende blank nøkkel

Trinn 1:

Få en salgsautomat nøkkelen. Hvis du har mistet nøkkelen kan du skaffe en ny en gjennom automaten distributør gjennom der maskinen opprinnelig ble kjøpt. En liste over distributører kan bli funnet på nettet. Kontakt distributøren og fortelle dem at du trenger en ny salgsautomat nøkkelen. De vil be deg om å gi modellen informasjonen, og vil be deg om en 4-sifret nummer som ligger på den rørformede lås forsamlingen. Dette tallet svarer til tasten konfigurasjon. Distributøren vil sende deg nøkkelen i posten.

Hvordan lage en nøkkel til en salgsautomat

Steg 2:

Bruk en rørformet nøkkel duplikator å gjøre automaten nøkkelen. Hver rørformet nøkkel maskin har forskjellige teknikker for å lage salgsautomat nøkler. Noen maskiner vil kopiere en nøkkel og kutte en annen på samme tid, og andre maskiner vil måle en nøkkel og nøkkelen blir nødt til å bli erstattet med en tomt for å begynne å kutte. Les instruksjonsmateriale som følger med den rørformede nøkkelen duplikator å identifisere spesifikt hvor og hvordan du skal plassere dine to taster inn i maskinen.

Hvordan lage en nøkkel til en salgsautomat

Trinn 3:

Test din salgsautomat nøkkelen.

Hvordan lage en nøkkel til en salgsautomat

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-nokkel-til-en-salgsautomat/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en nøkkel til en Cadillac Hvordan lage en nøkkel til en Cadillac
  - 阅 1

  Å få en nøkkel laget for en Cadillac er så enkelt som å kontakte en lokal Cadillac forhandler. Hvis du har låst nøklene i bilen, eller mistet dem helt, kan VIN nummeret brukes til å kutte en ny nøkkel. Alle kjøretøy eldre enn en 1990 modell har mønst

 • Hvordan lage en nøkkel til en Chevrolet lastebil Hvordan lage en nøkkel til en Chevrolet lastebil
  - 阅 9

  Ekstra bilnøkler er svært viktig å ha. De kan brukes når du mister den opprinnelige nøkkelen, eller kan bli delt ut til familiemedlemmer. Det er alltid smart å ha mer enn én nøkkel per voksen fordi du aldri vet hva som kommer til å skje. Å ha flere k

 • Hvordan lage en Bill til utleie
  - 阅 0

  Når folk flest signere en leieavtale eller leieavtale, de vet når leien forfaller. Noen utleiere foretrekker å sende et lovforslag for å unngå sen betaling. Å gjøre en leie regningen er ikke vanskelig, og krever ikke spesiell fakturering programvare.