Amopage

Hvordan lage en nøkkel til en Chevrolet lastebil

- Views 9
Advertisement

Hvordan lage en nøkkel til en Chevrolet lastebil


Ekstra bilnøkler er svært viktig å ha. De kan brukes når du mister den opprinnelige nøkkelen, eller kan bli delt ut til familiemedlemmer. Det er alltid smart å ha mer enn én nøkkel per voksen fordi du aldri vet hva som kommer til å skje. Å ha flere kopier av nøklene laget kan gjøres raskt. Du vil være glad du gjorde når du befinner deg i et bind.

Du trenger

Original nøkkel

blank nøkkelen

Bruksanvisning

 • 1

Ta den opprinnelige bilen og gå til din lokale apotek eller dagligvarebutikk. Begge bør ha en nøkkel kiosk.

2

Matche emnet nøkkelen til riktig mal nøkkelen som skal få kuttet. Det finnes mange typer størrelser av nøkler, så før du faktisk kan kutte den nye, må du finne riktig form / størrelse.

3

Overlevere de to tastene (original og tomme) til butikken knytte. Han vil da spore den opprinnelige med nøkkel-cutting maskin som tom nøkkel blir barbert ned.

4

Ta den nye nøkkelen og børste den av med stålbørste. Dette får alle skår av metall av og hindrer enhver form for sliver eller kuttet.

5

Sett den nye nøkkelen inn i nøkkelhullene på utenfor dørene for ditt kjøretøy samt motoren din. Teste det ut for å være sikker på at det er en god passform.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-nokkel-til-en-chevrolet-lastebil/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en nøkkel til en salgsautomat Hvordan lage en nøkkel til en salgsautomat
  - 阅 0

  Salgsmaskinprodusenter designe salgsautomater med rørformede låsesystemer for å sikre beskytte innholdet uten tilsyn. Bruken av rørformede låsesystem hindrer tradisjonelle låser og nøkkel skumping ved å begrense den direkte adgang til det indre låsem

 • Hvordan lage en nøkkel til en Cadillac Hvordan lage en nøkkel til en Cadillac
  - 阅 1

  Å få en nøkkel laget for en Cadillac er så enkelt som å kontakte en lokal Cadillac forhandler. Hvis du har låst nøklene i bilen, eller mistet dem helt, kan VIN nummeret brukes til å kutte en ny nøkkel. Alle kjøretøy eldre enn en 1990 modell har mønst

 • Hvordan lage en Bill til utleie
  - 阅 0

  Når folk flest signere en leieavtale eller leieavtale, de vet når leien forfaller. Noen utleiere foretrekker å sende et lovforslag for å unngå sen betaling. Å gjøre en leie regningen er ikke vanskelig, og krever ikke spesiell fakturering programvare.