Amopage

Hvordan lage en Necktie Wreath

- Views 3
Advertisement

Hvordan lage en Necktie Wreath


Vintage slips fylle mange menns klesskap, og det er en overflod av dem tilgjengelig på sparsommelighet butikker. Mange av disse slips vil aldri bli slitt igjen fordi de er så utdatert. I stedet for å kaste dem bort, kan du re-purpose dem ved å gjøre et slips krans. Disse kranser bare ta et par minutter å lage. Du kan velge farger for å gjenspeile sesongen, som røde og grønne bånd til jul eller gull og brune bånd til høsten.

Du trenger

Styrofoam krans skjema

Florist pinnene

slips

Metalltråd

Varmt lim pistol og varmt lim

Hvordan lage en Necktie Wreath

Kjøp en Styrofoam krans form fra en blomsterbutikk eller hobbybutikk. Du vil trenge så mange slips, pluss én, som inches i diameter av krans form. For eksempel, hvis din krans form er 15 inches, vil du trenge 16 bånd.

Pakk et slips rundt krans skjema starter med den lille enden av båndet. Pakk det slik at poenget med den brede enden vil peke utover fra midten av krans.

Pin slips på plass for å kransen når du får det pakket til din tilfredshet. Pakk neste slipset rundt kransen, overlappende det med den første tie av en tomme, så pinnen på plass. Fortsett til alle bånd, men en er pakket rundt kransen, dekker skjemaet. Skjemaet skal ikke vise.

Tvinn en fot stykke wire rundt toppen av kransen til å henge med. Bind den ekstra slips i en bue rundt toppen av kransen å skjule ledningen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-necktie-wreath/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en hageslange Wreath
  - 阅 0

  Hvordan lage en hageslange Kransen. Hageslange kranser er unike og kunstneriske samtale stykker. Med litt tid og noen forsyninger, kan du slå en brukt hageslange i en krans dekorert med kunstige blomster. Disse kranser er en enkel måte å gjenbruke en

 • Hvordan lage en snømann Wreath Hvordan lage en snømann Wreath
  - 阅 1

  En snømann krans er en munter ferie dekorasjon som du kan lage selv med selv grunnleggende laging evner. Alternativer for en snømann krans inkluderer en morsom og lunefull krans eller en som er stilig og elegant. Og siden du kontrollere hvordan den s

 • Hvordan lage en Teacup Wreath Hvordan lage en Teacup Wreath
  - 阅 0

  En tekopp krans er en uvanlig type krans som har Teacups innlemmet i bladverket av kransen. Hvis du har gamle flekket eller chipped tekopper, tekanner eller creamers at du ikke vet hva de skal gjøre med, kan du bruke dem til å lage en dekorasjon for