Amopage

Hvordan lage en Mini Basketball Hoop

- Views 0
Advertisement

Mini basketball hoops er en fin måte å ta del i spillet av basketball uten å måtte forlate soverommet. De er vanligvis relativt dyrt, men du kan lage din egen med bare noen få enkle materialer. En stor plast blomsterpotte kan kuttes inn i rammen, kan en gammel stykke papp tjene som en bakplate og garn eller hyssing vil gjøre for nettet.

Du trenger

papp

Plast blomsterpotte

Adhesive

Saks

Wire hengeren

duct tape

garn

Bruksanvisning

Skjær bort den nederste halvdelen av plast blomsterpotte. Den øverste halvdelen vil bli brukt som basketballkurv. Hvis du føler basketballkurven er for bred, klippe bort en halv av de resterende blomsterpotte. Dette vil gi deg en fjerdedel av hva du startet med.

Klipp tråden i åtte stykker om en fot i lengde hver. Knyt hvert stykke garn rundt blomsterpotte slik at ca 8 inches av garn vil henge fra bøyle.

Yr linjer av lim på pappen. Plasser rammen på lag med lim på papp og godt trykk ned med hånden. Det vil ta mellom 30-45 minutter for å tørke så legge papp på ryggen og legg noe tungt (for eksempel en gammel bok) på bøylen for å holde det trygt under tørking.

Tape ledningen hengeren til baksiden av kartongen ved hjelp av tape. Wiren hengeren skal bli tatt opp som den er og kroken skal strekke seg over toppen av papp. Heng bøyle på døren, og du er klar til å begynne å spille.

Hint

Materialer må tørkes ren for skitt og støv. Skitt vil føre til at limet ikke til å danne en sterk binding mellom rammen og bakplaten.

For baller, bruke seddelbunker papir eller skum baller å redusere stress satt på bøylen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-mini-basketball-hoop/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en 3D Basketball Hoop Hvordan lage en 3D Basketball Hoop
  - 阅 0

  Tre-D modeller er ofte brukt i filmer, TV-programmer og reklamer som poseable tall eller som rekvisitter i en scene. Selv mange små lokale bedrifter og nyhetskanaler er nå ansette 3-D modeller i sine annonser og logoer. En modell som du ofte ser bruk

 • Hvordan lage din egen Basketball Sko
  - 阅 3

  Sko gjøre en slik fashion statement om hvem vi er og hva vi liker. Sko kommer i alle fasonger, størrelser og varianter. Basketball sko er en av de mest populære typer joggesko for to grunner: De gir komfort og stabilitet mens du spiller basketball, o

 • Hvordan lage tilpassede Mini sjokoladepapir Hvordan lage tilpassede Mini sjokoladepapir
  - 阅 4

  Personlig mini candy bar wrappers kan brukes som et salgsfremmende verktøy. Legg til din bedrift telefonnummer eller nettadresse. De kan også bli gitt bort som part favør. Vurder å opprette mini candy bar wrappers for en baby shower eller bryllup. In