Amopage

Hvordan lage en Metal Bla i bearbeiding

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage en Metal Bla i bearbeiding


Bruk en rull bøying verktøy for å lage vakre rullet metallarbeider. En scroll bøyeverktøy gjør det mulig å forme metallstrimler eller tynne staver i kurver eller folder uten oppvarming. Ved hjelp av en teknikk som kalles valse eller kaldbøying, sender den metall gjennom en valserekke, som hver trinnvis bøyer metallet. Du vil snart være å gjøre dine egne dekorative metall porter, vegg dekor, rekkverk eller dekorative sikkerhetsvakter for dører og vinduer.

Du trenger

Stort arbeidsområde med flate for montering bla bender

Håndtegnet bla bender

Flat metallstrimmel eller rund stang

Bruksanvisning

 • 1

Kjøp en håndtegnet bla bender i den ønskede form. Størrelsen og typen av den bøye som kreves avhenger av tykkelsen og bredden av det metall som skal bøyes og den ønskede snirkeldesign.

2

Monter rulle bender i et stort uhindret arbeidsområde følge produsentens instruksjoner.

3

Plassere enden av metallbåndet eller stang mellom de to sentrale valser eller i sentralpilaren sporet. Juster den bevegelige valse eller midtre klemme for å gripe metallet.

4

Frembringe den første del av bla. Bruk enden av metallbåndet eller stang som et håndtak eller bruke verktøyets håndtakene for å snu metall rundt midtsegmentet av bender.

5

Fortsette å trekke metallbåndet videre rundt Bender, slippe inn ekstra bøyesegmenter som kreves. Mer innviklede ruller kan kreve assortert drop-in segmenter å bøye forskjellige deler av rullen.

6

Fjern falt i segmenter for å frigjøre den ferdige rull.

Hint

Markerer foten av bøyeverktøyet ved det punkt hvor man droppet i noen segmenter for å hjelpe til med å produsere flere identiske ruller.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-metal-bla-i-bearbeiding/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en Metal Shabby Chic Bed Hvordan lage en Metal Shabby Chic Bed
  - 阅 0

  Shabby chic innredning blander koselig hytte stykker med velbrukte antikke elementer for å skape en titt av slitte eleganse. Hvis du ikke har råd til antikviteter, bruke maling for å slå prute møbler inn kopier av gamle klassikere. Transform en utdat

 • Hvordan lage et nummer Bla i første klasse
  - 阅 0

  Første klasse elevene skal forstå sted verdi til 10s sted, telle til minst 120 og vet hvordan å sammenligne to-sifrede nummer for å avgjøre hvilken som er større, i henhold til Common Core-standarder. En rekke bla er en metode for å trene tall og gje

 • Hvordan lage en Metal Mesh Sphere
  - 阅 0

  Ofte brukt som dekorasjon eller for å holde planter i en hage, kuler av metall mesh legge til et unikt utseende til din husholdning. Metallnett, også kalt maskinvare klut, er et smidig materiale som er formet etter ditt skjønn. Selv om det kan virke