Amopage

Hvordan lage en Luna Lovegood Costume

- Views 17
Advertisement

Hvordan lage en Luna Lovegood Costume. I Harry Potter-serien, Luna Lovegood var motsatt av Hermione Granger. Luna var litt "sprø"; hun bodde ved troen, som Hermione operert faktum; og mens Luna hadde få venner, Hermine hadde mange. En ting de hadde til felles var lojalitet til Harry. Her er noen tips om hvordan å kle seg som dette sære karakter for Halloween.

Bruksanvisning

Plukk en Luna utseende. Det er den Luna Lovegood på Hogwarts Express, lesing "The Quibbler" opp ned. Denne Luna skal bruke rare og feilaktige klær. Det er også Luna i Galtvorts skole kapper. Bruk en sort konfirmasjonen kjole eller bære en mørk skjørt med v-hals genser og slips. Eller er det den Luna som gikk med Harry professor Slughorn parti. Dette Luna hadde på seg en sølv kjole. Sjekk sparsommelighet butikker for en rimelig prom kjole.

Gå blonde. Luna hadde langt lyst hår. Om nødvendig, bruk en parykk for å oppnå Luna utseende.

Lag Luna smykker. Lulla Lunekjær hadde særegne øredobber laget av styr plommer; om disse er tilgjengelig, vil reddiker fungere. Sjekk en hobbybutikk for plastreddiker som kan gjøres om til øredobber. Luna også hadde på seg en kjede av butterbeer korker; hvis ingen butterbeer er tilgjengelig, erstatning vin eller håndverket kork og streng sammen på wire eller tunge brodd.

Tuck i en tryllestav. Luna holdt henne wand bak hennes venstre øre for sikkerhets skyld. Bruk en spisepinne eller liten pinne som Luna tryllestav.

Legg til andre rekvisitter. Luna var i Ravenclaw Hus; fargene var blå og bronse eller blå og sølv. Finn et stripete slips med disse fargene. Få en tabloid avis og erstatte navnet med "The Quibbler"; sørg for å holde den opp ned. Luna var også kjent for sin sterke tro på forskjellige dyr, for eksempel krølle-Horned Snorkacks og Nargles. Hvis ingen utstoppede dyr er tilgjengelig for dem, lage din egen, ved hjelp av en levende fantasi.

Bruk ansiktet og stemmen. Luna var storøyd med et drømmende blikk. Hun har også snakket i en sing-sang stemme. Øv disse attributtene å fullføre utseendet.

Hint

Luna, med kallenavnet "sprø", var et medlem av Humlesnurr-legionen, og til slutt, hjalp Harry finner Ravenclaw diadem som mulig for ham å beseire Voldemort.

Sparsommelighet butikker og brukte klær butikker er gode kilder for kostymer. Kom tilbake ofte, som nye ting kommer fortløpende

For en større drakt effekt, bli med andre venner i dressing som Harry Potter tegn. Luna kan vises med Harry, Neville Longbottom, Ronny Wiltersen og Hermine Grang.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-luna-lovegood-costume/ "

相关文章!
 • Hvordan lage et Ronald McDonald Costume
  - 阅 7

  Hvordan lage et Ronald McDonald Costume. Ved å vises i de fleste reklamer for hans restaurant-kjeden, har Ronald McDonald blitt en favoritt karakter for mange barn, kanskje overgår Bozo og Krusty som den mest berømte klovn i verden. Mange ville elske

 • Hvordan lage en Remus Lupin Costume
  - 阅 5

  Hvordan lage en Remus Lupin Costume. Som alle Harry Potter fan vet, er Remus Lupin en varulv, bitt av motbydelige Fenrir Greyback da han var barn. Remus er en begavet og ekstremt flink veiviser. Selv om han er svak, han har en rampete strek som var t

 • Hvordan lage en Tow Mater Costume
  - 阅 0

  Hvordan lage en Tow Mater Costume. Neste gang du barn trenger en drakt, kan du gjøre ham en Tow Mater drakt. Tow Mater er bedårende bergingsbil omtalt i Disney og Pixars "Biler" film. I stedet for å kjøpe en drakt, spare penger og gjøre en Tow M