Amopage

Hvordan lage en liste over Tall i Microsoft Word

- Views 0
Advertisement

Ligner på hvordan en innholdsfortegnelse guider dokumentlesere til spesifikk informasjon gjennom et dokument, kan en liste over figurer destillere nøyaktig hvor billed informasjon foreligger. Prøver å holde tritt med hvor bildene vises gjennom dokumentet kan bli frustrerende, spesielt når du legger til eller fjerner tekst eller bilder i redigeringsprosessen. Word automatiserer prosessen med sin figur teksting og bordinnsettingsprosessen. Lag en liste over figurer i Microsoft Word med et enkelt klikk.

Bruksanvisning

 • 1

Åpne Microsoft Word og klikk på "File" og deretter "Open". Finn dokumentet for å legge til en liste med tall til og dobbeltklikk på filnavnet.

2

Bla til det første tallet og klikk for å markere det. Klikk på "Referanser" -fanen øverst på skjermen. Klikk på "Sett Caption" -knappen på båndet. Den "Bildetekst" vises.

3

Gjennomgå bildeteksten vinduet og gjøre noen endringer i "Caption" boksen, som viser "Figur 1" som standard for det første bildet. Klikk "OK" når fornøyd.

4

Gjenta for å legge til figuren bildetekster for alle tall i dokumentet.

5

Klikk på "Insert Table of Tall" -knappen på båndet direkte til høyre for "Sett inn bildetekst" -knappen.

6

Klikk "OK" for Word for å sette standardlisten over tallene, som viser figuren navn, en løpende rad med prikker og deretter sidetallet figuren vises på, eller velge fra forskjellige tall formatering.

7

Klikk "OK" og tallet listen er satt inn.

Hint

Hvis du allerede har lagt til figuren navn til bildene i dokumentet, kan du hoppe disse trinnene i disse instruksjonene.

Hvis du har gjort endringer i teksten eller tallene i dokumentet, klikker du på "Update Table" -knappen under "Sett inn tabell av tall" -knappen på båndet. Dette sikrer listen over tallene forblir nøyaktig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-liste-over-tall-i-microsoft-word/ "

相关文章!
 • Hvordan lage et visittkort ved hjelp av Microsoft Publisher
  - 阅 1

  Microsoft Publisher er et kraftig program for å lage visittkort. Programmet er lett å følge. Du bestemmer på design, farge, orientering og logo. Skriv dem i svart blekk eller farge. Du kan også ta den lagrede filen til en profesjonell trykkeri for så

 • Hvordan lage den Tick Box tekstboks i Microsoft Word
  - 阅 0

  Lage en sjekkliste i Microsoft Word kan være en lett oppgave. Ved hjelp av Microsoft Word til å lage en sjekkliste gjør det vises organisert og presentabel. Lær hvordan du setter inn et kryss tekstboks i Microsoft Word å følge noen enkle trinn. Også

 • Hvordan lage en tabell fra søkeresultatene i Microsoft SQL
  - 阅 1

  Microsoft SQL er en relasjonsmodellen databaseserver som bruker T-SQL og ANSI SQL-spørring språk. Den primære funksjon av Microsoft SQL er å administrere en database eller flere databaser. Det tilbyr også innhenting av data gjennom spørringer, som fo