Amopage

Hvordan lage en kalender i PowerPoint

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage en kalender i PowerPoint


Hold datoer organisert med en Microsoft kalender mal for PowerPoint-presentasjoner. Få tilgang til maler gjennom en åpen presentasjon, eller en link til den elektroniske maler. Formater inkluderer et kalenderår med januar-desember område, eller et studieår med august til juli rekkevidde. Eksempler på tidsbesparende oppsett har sesong illustrasjoner eller tomme plassholdere for å sette bildefilene. Style kalenderen med tegneverktøyet bånd og fremheve utvalgte datoer for å vekke oppmerksomhet for skjermer og utskrifter på skjermen.

Bruksanvisning

Åpne et tomt PowerPoint-presentasjon, klikker du på "File" fanen, klikk på "Ny" og skriv "kalender" i "Søk etter Online maler og temaer" -feltet. Trykk "Enter" for å få opp kalenderen thumbnail søk. Eksempler på dette er "2014-2015 Academic Calendar (aug-Jul)", "2014 Illustrated sesonger Calendar (søn-lør)" og "2014 Fotokalender (man-søn)" (linker i Resources).

Klikk den foretrukne miniatyr å forhåndsvise malen og beskrivelsen. Klikk "Opprett" eller "Last ned" for å kopiere denne malen til en ny PowerPoint-presentasjon.

Klikk i dato eller "Klikk for å legge til tekst" boksen for å få opp Tegneverktøy bånd og kategorien Format. Skriv inn teksten til å merke bursdager, møter og avtaler, for eksempel. For å endre skriftstil, markerer du teksten, klikker du på “Home” -kategorien og velg det foretrukne alternativet, for eksempel “Kursiv”, for å oppdatere.

Style kalender med alternativer på Tegneverktøy bånd for å fremheve utvalgte datoer. Klikk for eksempel en tekstboks for å få opp Tegneverktøy bånd og deretter klikker du på "Format" -kategorien. Klikk på "Mer" -knappen i Shapes galleriet i Tegning-gruppen for å åpne kartet med deler, inkludert Block piler, flytdiagram og Handlingsknapper. Velg den foretrukne form for å sette inn. Velg for eksempel en stjerne form og deretter klikke og dra på kalenderen for å størrelse stjernen og markere en bursdag.

Trykk "Ctrl-S" for å lagre denne presentasjonen. Hvis du vil lagre denne presentasjonen som en mal, velger du "PowerPoint mal (* .potx)" i Filtype-listen på Lagre som-boksen og klikk "Lagre".

Hint

Hvis PowerPoint båndet ikke vises, klikker du på “Normal” ikonet på nedre statuslinjen for å vise bånd verktøy for redigering.

Format fanen på Tegneverktøy båndet inneholder hurtigstiler kartlegge i tegne gruppe som gjør at du kan oppdatere en fyllfarge. For eksempel, velg "Mer" -knappen i hurtigstiler galleriet, peker igjen og velg "subtil effekt - Aqua Accent 1" for å markere et utvalg av feriedager.

Noen maler, for eksempel 2014 Fotokalender (man-lør / søn), har tomme plassholdere med Bilder-ikonet for å hjelpe deg sette bildefilene. Klikk på "Pictures" ikonet for å åpne galleri av filer, velger du en fil og deretter "Insert" for å oppdatere kalenderen. Den Bildeverktøy bånd og kategorien Format skjermen mer redigering alternativer, for eksempel kunstneriske effekter i Juster-gruppen. Picture Styles gruppen har et galleri av framing design for å gjøre deg i stand til å sette inn en kreativ ramme rundt bildet.

Office-programmet kan du kopiere og lime inn data mellom filer og programmer. Klikk for eksempel en kalender miniatyrbilde i kategorien Lysbilder i sideruten, trykk "Ctrl-C" for å kopiere dette lysbildet, klikker du på et lysbilde i en annen åpen presentasjon og trykk deretter "Ctrl-V" for å lime inn den kopierte raset i denne andre presentasjon.

Informasjonen i denne artikkelen gjelder for Microsoft PowerPoint 2013, Small Office Premium. Det kan variere litt eller betydelig med andre versjoner eller produkter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-kalender-i-powerpoint/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en kalender for en Nyhetsbrev
  - 阅 0

  Stor, har du et nyhetsbrev! Det kan holde medarbeidere og kunder orientert om selskapets utvikling, eller det kan oppdatere familiemedlemmer i nærheten og langt på historier om Junior forferdelige 2s, men uansett, du vil holde leserne informert om ko

 • Hvordan lage en god Business PowerPoint-presentasjon
  - 阅 1

  PowerPoint-presentasjoner er ofte brukt i næringslivet. Et nyttig visuelt hjelpemiddel for ledelse presentasjoner og til og med markedsføring presentasjoner, PowerPoint tilbyr visuell interesse til muntlige presentasjoner. Det er også mulig å bruke d

 • Hvordan lage en kalender i Microsoft Excel Hvordan lage en kalender i Microsoft Excel
  - 阅 0

  Microsoft Excel er et svært allsidig regnearkprogram som kan brukes til mer enn bare å beregne tall. Lage en kalender i Excel kan du dra nytte av sin kraftige filtrering og sortering evner. Selv om du har store mengder informasjon om din familie elle