Amopage

Hvordan lage en innendørs drivhus

- Views 8
Advertisement

Hvordan lage en innendørs drivhus. Du trenger ikke spesielle eller dyrt utstyr for å skape et drivhus. Du kan sette opp denne enkle oppsett i et lite hus eller leilighet.

Du trenger

Plast verktøyet hyller

Butikk lys

Lysrør

lys timer

strømskinne

Bruksanvisning

Samle forsyninger. Disse elementene kan bli funnet på noen maskinvare butikk eller hjemme forbedring sentrum: billig plast verktøyet hyller, en butikk lys for hver hylle, vanlige lysrør, (to per butikk lys), en lys tidtaker og en strømskinne som kan romme alle pluggene . Hvis oppsettet området ikke er i nærheten av en stikkontakt, få en skjøteledning, så vel.

Sett opp hyllene så nær som mulig til en stikkontakt og koble strømskinnen til midten sokkel nær tilbake ved hjelp vri bånd. Sette makt stripe i midten, i stedet for på toppen eller bunnen, sikrer at hver butikk lys ledningen kan nå det.

Plugg lys timer i stikkontakten, med innstillinger for tiden alle lysene vil være på hver dag.

Monter butikk lys. Det er vanligvis ikke mye som må gjøres her bortsett fra å fjerne dem fra containere og sett inn lysstoffrør. Dyrt vokse lysene er ikke nødvendig for å produsere gode resultater. Koble hengende kjeder og kroker til toppen av butikk lys.

Suspendere en eller to butikk lys, avhengig av hyllebredde, fra bunnen av hver hylle slik at lysene er satt til å skinne direkte på hyllen under. Ved hjelp av kjeder og kroker gir også enkel bevegelse av lys, opp eller ned, for å gi nærmere eller fjernere lys. For den øverste hyllen, suspendere lyset fra taket.

Koble alle butikk lette ledninger til grenuttaket festet til baksiden av den midterste hylle. For å holde ledninger ryddig, slips eller tape dem til hyllene. Mens koble lysene, slå strømskinnen til "off". Slå den på etter tilkobling grenuttaket til lyset timer.

Dersom inne drivhuset er satt opp i en kald eller trekkfulle kjeller eller garasje i vintermånedene, henger klar plastfolie på utsiden av hver hylle for å holde på varmen og fuktigheten. Men hvis drivhuset er i en oppvarmet kjeller, garasje eller andre beskyttede områder innendørs, er plastfolien ikke nødvendig.

Hint

Frøplanter trenger 10 til 16 timer med lys hver dag. Større planter trenger like mye eller mer, spesielt hvis de er blomstrende typer, for eksempel gardenia, jasmin eller rose. Tvinge pærer innendørs krever også flere timer med lys hver dag.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-innendors-drivhus/ "

相关文章!
 • Hvordan bygge en innendørs drivhus Hvordan bygge en innendørs drivhus
  - 阅 0

  Drivhus gir den perfekte omgivelser for å starte våren frøplanter eller dyrking av tropiske planter. Men ikke alle gartnere har plass til store bakgård drivhus. De med container hager eller sol rom for sine anlegg kan vurdere å opprette en liten inne

 • Hvordan lage en Innendørs Carnival Hvordan lage en Innendørs Carnival
  - 阅 0

  Ikke la dårlig vær ødelegge partiet planer; i stedet, få mest mulig ut av å være inne ved å holde innendørs karneval. Enten du ønsker å feire barnas bursdag eller trenger ideer til å holde barna aktive innendørs, er en innendørs karneval en ideell må

 • Hvordan lage en innendørs klatrefeltet for småbarn Hvordan lage en innendørs klatrefeltet for småbarn
  - 阅 0

  Småbarn klatre for å bygge muskelstyrke, koordinasjon og fleksibilitet, ifølge University of Illinois Extension, og innendørs klatreområder lar småbarn å spille uten frykt for skade. Klatring områder innlemme sikkerhet som en del av den grunnleggende