Amopage

Hvordan lage en HTML-boksen og utgang til en annen side

- Views 3
Advertisement

Hvordan lage en HTML-boksen og utgang til en annen side


HTML, eller Hyper-Text Markup Language, gir skjemaer som tillater en besøkende til en webside for å skrive inn tekst eller numeriske data for innsending til en webserver som kjører et program tolk, for eksempel en PHP Web programmeringsspråk tolk. Bruk en egen Web-programmet for å godta brukerundersøkelser inne i en "textarea" input boksen for å tillate utgang til nettleseren i en egen webside, basert på hva brukeren skrev inn. For å sende utdata til en egen side med PHP-kode på innsiden av det, må du sende skjemaet til å sende inn til den siden.

Du trenger

Tekst editor (Notepad for Windows, TextEdit for Apple Mac)

Webhotell konto på en server med PHP scripting aktivert

Bruksanvisning

Åpne HTML-kildekoden side der du ønsker å plassere skjemaet inneholder en "textarea" input-boksen. I dette eksemplet vil du bruke "sometext.html" som HTML kildesiden. Den separate side med PHP-kode vil bli kalt "displaysometext.php." Begge sider vil bli lagret på web hosting server hvor nettstedet ditt er plassert.

Lag skjemaet seksjon i HTML-kildekoden, og forteller form at dataene som brukeren vil bli sendt til den eksterne PHP-aktivert side. Når det gjelder dette eksempelet, vil brukerdataene sendes til displaysometext.php. Skriv inn følgende linje mellom <body> og </ body> -kodene av HTML-siden.

<Form method = "post" action = "displaysometext.php">

Skriv inn etikett som vil fortelle brukeren hva som skal inn i "textarea" input-boksen. Dette kan se slik ut: <p> Kommentar:
Denne linjen vil plassere "Kommentar:" på en egen linje i den besøkendes nettleser, deretter fortelle leseren til å plassere hva som kommer neste rett under den. I dette tilfellet vil det være et i boksen.

Skriv inn "textarea" HTML konfigurasjon og displaylinje på neste linje ned i HTML-kildekoden som følger.

<Textarea name = "comment" rader = "5" kolonner = "40"> </ textarea>

Denne linjen skaper en tekstboks som inneholder fem rader i høyden og 40 kolonner horisontalt, og navnene input boksen "kommentar" for å skille den fra alle andre tekstbokser du kan ønske å bruke på siden.

Skriv inn inngangstype linjen på neste linje av kildekoden. Brukeren vil forvente å se en klikkbar "Send" -knappen under input-boksen. Nettleseren vil også måtte vite hva et klikk på den knappen er ment å gjøre, som i dette tilfellet er å sende den innskrevne teksten til eksterne sider som ble plassert i form metode linje som startet skjemaet. Skriv inn denne linjen.

<Input type = "submit" name = "submit" value = "Send kommentar">

Fortelle leseren den har kommet til slutten av skjemaet ved å skrive inn følgende som siste linjen i form koden blokken.

</ Form>

Lagre dokumentet på datamaskinen som sometext.html og laste det opp til web hosting server.

Åpne en ny side i en teksteditor og skriv inn følgende seks linjer med tekst.

<Html> <head> <title> vise litt tekst PHP Script Side </ title> </ head>
<Body>
<? Php
?>
</ Body>
</ Html>

Lagre siden som displaysometext.php

Skriv inn følgende linjer mellom "<? Php" og "?>" Linjer som forteller PHP for å godta teksten fra input-boksen av opprinnelsen siden. Husk at navnet på send-operasjonen var "kommentar". Når brukeren sender inn skjemaet, vil denne etiketten sendes som identifikator for teksten brukeren tastet inn. Linjene til å akseptere denne informasjonen skal vises som følger.

if (isset ($ _ POST [ 'submit'])) {
$ Usercomments = $ _POST [ 'kommentar']; "

Ha PHP script gjøre noe med teksten brukeren tastet inn. Dette kan være noe så enkelt som å skrive til nettleseren hva brukeren kom inn på den opprinnelige siden. I dette eksempelet, skriver du inn følgende tre linjer.

echo "Informasjonen du skrev inn var som følger:";
echo $ usercomments;
}

Lagre "displaysometext.php" side kode til datamaskinen, og deretter laste den inn i samme katalog av web fiendtlig server som inneholder HTML-side som inneholder boksen.

Peke nettleseren din til HTML-siden som aksepterer brukeren innspill. Den siden, i dette eksempelet, ville være "sometext.html". Skriv inn litt tekst inn i boksen, og klikk deretter på "Send Kommentarer» -knappen under. Legg merke til at den lille PHP kodebiten i "displaysometext.php" side prosesser og viser alt du inn på en ny webside.

Hint

Lær hva skriptspråk er gjort tilgjengelig for deg av din web hosting leverandør, eller velge en leverandør som gir skriptspråket du allerede vet. PHP er bare ett Web programmeringsspråk og verter kan også gi ASP og Python skriptspråk.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-html-boksen-og-utgang-til-en-annen-side/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en Tech Support ende anrop til ISP
  - 阅 0

  Making teknisk støtte samtaler kan være frustrerende og tidkrevende, og noen ganger helt resultatløst. For å få mest mulig hjelp for problemer med Internett-forbindelsen og fra gjentatte leserens feil, er det viktig å planlegge samtalen før du gjør d

 • Hvordan lage en kombinasjonsboks med klikkbare linker til nettsider Hvordan lage en kombinasjonsboks med klikkbare linker til nettsider
  - 阅 0

  En kombinasjonsboks er en svært vanlig verktøy som brukes i nettsteder. Det er en klikkbar nedtrekkslisten som normalt laget ved hjelp av HTML-skjemaer. Du kan legge spesiell funksjonalitet til kombinasjonsboks ved sprinkling litt Javascript i HTML.

 • Hvordan lage en internasjonal samtale fra Filippinene til USA
  - 阅 0

  Hvis du reiser til Filippinene på ferie eller på forretningsreise, er det en god sjanse for at du får lyst til å ringe hjem til USA på et tidspunkt i løpet av turen. Med moderne telekommunikasjon, er det like enkelt å lage en internasjonal samtale fr