Amopage

Hvordan lage en hjemmelaget rund eller firkantet Pipe Bender

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage en hjemmelaget rund eller firkantet Pipe Bender


Ved oppretting av prosjekter som benytter metallrøret, kan man bøye runde eller firkantede rør uten at røret pause. Rørbøyer kan brukes manuelt og med hydraulisk trykk. Du kan bøye runde eller firkantede rør basert på hvor du plasserer røret i røret bender og plasseringen av svingene. Du kan lage en pipe Bender som lar deg bøye rund eller firkantet rør mot gulvet.

Du trenger

Buede tre stykker, 2-inches tykt

tabell klemme

Hullsag

Trestolpe håndtak

Bore

Flat skruer

tre kitt

Sandpapir papir~~POS=HEADCOMP

Runde rør holder

Kvadratisk rør holder

Meisel

Hammer

Bruksanvisning

 • 1

Kjøpe et buet stykke tre som er 2 inches tykt og ca. 6 til 8 inches i lengde. Det bør være bred nok til å holde størrelsen rør du er bøyd. Sikre veden i en bordklemme med innsiden kurven vendt oppover.

2

Slipe ut en halv tomme inn i den buede trevirke for hele lengden med hullsag. Dette skaper en vugge for røret slik at den ikke skifte av tre. Måle tykkelsen av rørbæreren. Male ut tykkelsen på høyre ende av den buede tre for å gjøre et dypere spor. Dette er for å sette runde rør holderen inn i laget vugge så det sitter jevnt inne uten å lage merker i røret når du begynner å bøye den.

3

Fjern den buede tre fra bordklemme. Snu den opp ned og fest den i braketten. Lokal midten av den buede tre. Skjær et hull rett ned i veden til en dybde på 1 tomme.

4

Ta buet stykke ut av klemmen. Skyv trestolpe håndtaket inn i hullet på den buede trestykket. Bor et hull gjennom vugge i trestolpe. Plasser en skrue i hullet for å feste håndtaket til den buede trestykket. Sørg for at flatt hode skrue er sunket inn i treet.

5

Fyll i hullet over skruehodet med kitt. La kitt tørke. Sand hele holderen med sandpapir til det er glatt slik at det ikke tre ujevnheter vil markere røret ved bøyning.

6

Plasser det runde røret holderen inn i dypere spor i høyre ende av den buede trestykket. Fest rundt rør holderen med skruer.

7

Lag et rør bender for firkantrøret ved hjelp av en annen del av buet tre. Plasser en meisel i sentrum av den buede tre. Pund hammer mot meiselen for å lage et firkantet spor langs kurven av trevirke.

8

Skjær et hull inn i den motsatte side ved hjelp av hullsag. Plasser den motsatte enden av trestolpe håndtaket inn i hullet. Bor en skrue gjennom den firkantede spor for å feste stavhåndtak.

9

Sand den firkantede sporet med sandpapir. Fest firkantrøret holderen på den høyre side av den krummede trestykket. Du skal nå ha en stang håndtak med en runde rør bender den ene enden og en firkantet rør bender på den andre.

10

Test røret bender ved å sette en del av røret i holderen, slik det vil sette i holderen. Plasser bender mot gulvet. Begynne å gynge det som rørbend i den runde holderen eller firkantet spor, ved hjelp av foten for å gi ekstra trykk.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-hjemmelaget-rund-eller-firkantet-pipe-bender/ "

相关文章!
 • Hvordan lage god hjemmelaget Hamburger Sliders Hvordan lage god hjemmelaget Hamburger Sliders
  - 阅 0

  Sliders - små burgere - en gang var fare for noen utvalgte hurtigmat ledd. Nå er disse små skatter er å snu opp på stiligste restauranter og belagt med det beste av omsorg. Lage dine egne glidere hjemme er enkelt, morsomt, økonomisk og en sikker-bran

 • Hvordan lage en hjemmelaget gitar Pedal Board Hvordan lage en hjemmelaget gitar Pedal Board
  - 阅 12

  Hvordan lage en hjemmelaget gitar Pedal Board. Så du har kjøpt nok gitarlyd modifikasjons pedaler for å fylle en liten søppelcontainer, og du ønsker å lage en hjemmelaget, eller snarere en tilpasset gjort, pedalbrett for å holde dem alle i linjen. Å

 • Hvordan lage en hjemmelaget Wood Vise Hvordan lage en hjemmelaget Wood Vise
  - 阅 4

  En skrustikke er en av de mest nyttige verktøyene i butikken. Det blir ofte oversett når du tenker på utrustning veden butikk. Kommersielt tilgjengelige skrustikker er kostbare og har begrensninger. Wooden Vises på den annen side kan gjøres av woodwo