Amopage

Hvordan lage en Header for en Patio Door

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage en Header for en Patio Door


Når du bygger et hus, er det flere områder av som anses bærende. Plassering ekstra støtte over åpne flekker i utforming, slik som vinduer og dører, er avgjørende for den strukturelle integriteten av bygningen. Det er ingen senter støtter i det lange åpen plass i vinduet eller døren, mellom veggen stenderne, slik at en header er installert for å bære den ekstra vekten og nedadgående kraft. På grunn av den betydelige span av dører, må en header installeres. Bygge en overskrift for en terrasse dør krever oppmerksomhet til lokale byggeforskrifter samt snekring ferdigheter.

Du trenger

2x12 bord

Framing torget

Blyant

Sirkelsag

Målebånd

Hammer

# 16 negler (3 inches lang)

Bruksanvisning

Bestem lengden på overskriften som du trenger. Patio døren installasjon guide vil gi deg en grov åpning størrelse. Dette er hvor mye plass for døren bredde. Legg seks inches til døren produsentens målinger slik at du kan sette to jack pigger på hver side.

Undersøk 2x12 med en innramming kvadrat for å sikre at det er kuttet rett. Hvis det er annet innenfor 1/16 tomme av plassen, gå til trinn 5; hvis ikke, gå til trinn 3.

Hold den lange kanten av innramming kvadrat fast langs toppen av hodet og markere en firkant linje langs kortsiden av innramming kvadrat. Merke linjen 1/4 tomme fra enden av spissen med en blyant.

Skjær langs blyant linje med sirkelsag. Gjør kuttet så rett som mulig.

Mål header å kutte for døråpning. Hekt enden av målebåndet til den firkantede enden av spissen. Marker lengden med en blyant, og square blyant merke med en innramming kvadrat.

Kutt header til lengde ved hjelp av en sirkelsag. Skjær langs blyant linje, holde sagen stødig. Du vil ønske å bevare blyant linje når du gjør dette kuttet.

Gjenta trinn 2 til 6 for hvert bord som du trenger å gjøre døren spissen. Du trenger en til tre header boards avhengig av spennet og vektbelastningen på spissen.

Fest styrene sammen for å gjøre den endelige døren spissen. Begynn på den ene enden, slik at styrene er flush på toppen og ender. Bli med styrene sammen med en hammer og spiker, jobbe deg til den motsatte enden. Hvis du bruker mer enn to planker, snu overskriften opp ned og spikre den tredje brettet fra toppen, slik at neglene blir eksponert på begge sider av header, slik at bygningen inspektør for å bekrefte at det har blitt spikret riktig.

Hint

Pass på at du har de riktige tillatelsene før du starter noen konstruksjon jobb.

Sjekk din lokale byggeforskriftene, eller snakk med din lokale bygningen inspektør for å avgjøre om 2x12 styrene oppfyller kode krav for ditt område. Hvis ikke, finn ut hva materialet kan brukes (dvs. microlam bord).

Din lokale byggeforskriftene vil diktere nøyaktig antall topp- boards som trengs.

Ta kontakt med din lokale byggeforskriftene eller spør din bygning inspektør for riktig spiker avstand.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-header-for-en-patio-door/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en Mulch Patio Hvordan lage en Mulch Patio
  - 阅 0

  Hvis du ønsker å skape et attraktivt utendørs levende plass, men ønsker ikke å bruke masse penger, vurdere å bruke mulch. Mulch kan være spredt over et område på verksted for å lage en brukbar uteplass plass og prosessen er svært lik skape en mulch g

 • Hvordan lage plast lerret Doll Furniture
  - 阅 1

  Hvordan lage plast lerret Doll Møbler. Lag en rekke plast lerret dukke møbler for mote dukker. Du kan lage patio møbler, soveromsmøbler, stue møbler og kjøkken møbler som dukker kan sitte eller ligge på. Følg disse tipsene for å gjøre plast lerret du

 • Hvordan lage Mosaic Glass Art Hvordan lage Mosaic Glass Art
  - 阅 13

  Lær av kunstneren Gale Gassiot hvordan å lage vakre dekorative glass og fliser mosaikk, i denne gratis video-serien. oppsummering Series Opprette mosaikk kan være en kunstnerisk måte å gran opp en hage, sti, gangvei eller kjøkken fliser over benken.