Amopage

Hvordan lage en Glass Armonica

- Views 0
Advertisement

Benjamin Franklin ble inspirert av en forestilling han vitne i England der en mann utført på innstilt vinglass, skape en "søt tone." Franklin, som Franklin, ble inspirert til å gå et skritt videre og opprette en ny musikalsk instrument, glass armonica ( "Harmony" på italiensk), fra 37 uteksaminert tarmer rullerende på en spindel. Lyden instrumentet laget var så søt at Franklins kone hevdet at når hun våknet høre det, hun trodde "hun hadde dødd og hørte musikk av engler." Selv om det kanskje ikke være mulig for deg å jobbe med et glass blåser som Franklin gjorde for å lage instrumentet, er det fortsatt mulig å lage ditt eget glass armonica.

Du trenger

Glass eller krystall vinglasset (Franklin brukt 37 --- tallet er opp til deg)

Mugge vann

Silver kniv

elektronisk tuner

Bruksanvisning

Line opp dine vinglass på et bord i en rett linje, som gjør det mulig å se de ulike nivåer av vann i glassene. Boller Franklin som ble brukt var krystall, som inneholdt noe bly. Wineglasses av krystall ville være et godt valg fordi de gjør en renere, mer ring-lignende lyd.

Bestem hva banen du ønsker glass armonica å lage. Ønsker du å ha en oktav begynner med midten C som inneholder hele og halvnoter, eller ønsker du å ha bare helnote, eller en enkel skala?

Plasser elektronisk tuner ved en av briller. Fyll glasset halvveis med vann og lett rap det på siden med sølvkniv. Tuneren vil fortelle deg sin banen. Justere nivået på vannet i glasset før du oppnå banen du ønsker.

Fortsett å fylle og justere nivået på vannet i resten av brillene før du har opprettet notatene du ønsker. Etter at du har fylt glassene til riktig nivå, kan du ønsker å markere disse nivåene på glassene med en penn.

Plukk ut et stykke å spille på glass armonica. Vær sikker på at notene som finnes i det er i din armonica rekkevidde. Transponere stykket om nødvendig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-glass-armonica/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Natural Glass Cleaners
  - 阅 3

  Lag dine glass bordplater og vinduer skinne prikkfritt med dine egne, naturlige, hjemmelagde løsninger. De er ingen problemer med å gjøre og arbeid samt ting du kjøper i butikken. Du trenger hvit eddik Vann krøllet avispapir rubbing alkohol maisenna

 • Hvordan lage Fused Glass Smykker Hvordan lage Fused Glass Smykker
  - 阅 11

  Lær hvordan du gjør smeltet glass anheng i dette gratis smykker håndverk video fra vår verdig glasskunstner. oppsummering Series Betegnelsen "smeltet glass" refererer til glass som er blitt avfyrt i en ovn. Den ekstreme varmen skaper interessant

 • Hvordan lage Mosaic Glass Art Hvordan lage Mosaic Glass Art
  - 阅 13

  Lær av kunstneren Gale Gassiot hvordan å lage vakre dekorative glass og fliser mosaikk, i denne gratis video-serien. oppsummering Series Opprette mosaikk kan være en kunstnerisk måte å gran opp en hage, sti, gangvei eller kjøkken fliser over benken.