Amopage

Hvordan lage en gitar Pinata

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage en gitar Pinata


De opprinnelige spanske pinatas var keramiske potter fylt med små gaver. Da spanjolene brakte tradisjonen til Nord-Amerika, meksikanske håndverkere gjort pinatas med papir mache og papp. Materialene var enkel, men design var fantasifull med lyse farger. I dag kan pinatas opprettes for enhver smak og interesse. Gitaren formede pinata er en ideell plass for de som ønsker å være rockestjerne eller musikkelsker.

Du trenger

papp

ballonger

Verktøykniv

Avis

pin

Mel

Vann

Bolle

Maling

string

Lim

Sukkertøy

Bruksanvisning

 • 1

Sette to stykker av papp sammen. Tegn et bilde av en gitar på toppen stykke. Gitaren skal være 2 fot lang og en fot bred på sitt bredeste del. Bruk verktøyet kniv til å kutte ut gitaren form, skjære gjennom begge papplater samtidig. Dette vil gi deg toppen og bunnen av gitaren din.

2

Blås opp tre små ballonger og knyt dem lukket. Ikke overblow, som du vil være å sette press på dem. Tape ballongene med mellomrom mellom de to gitarstykker. Dette vil skape kroppen av gitaren som vil holde godteri.

3

Pakk maskeringstape bare rundt kantene av de to gitarstykker for å hjelpe holde formen, og etterlater en 4-tommers gap i en seksjon. Bland 2 kopper mel med 3 kopper vann i en stor bolle. Skjær avisen i lange strimler.

4

Dypp hver stripe av avisen en etter en i bollen, deretter vikle rundt hele gitaren, slik at 4-tommers gap avdekket. La oss tørre, ca to timer. Skyv hånden gjennom åpningen og pop ballongene med en nål. Sagt på en annen lag av avisen dyppet i mel og vann på hele pinata, som dekker gapet dette tidspunktet. La tørke i to timer.

5

Lim to små kasser, hver for 2 inches lange og 1/2 tommer bred på toppen og bunnen av gitarens legeme holde strengene. Legg en mer lag av papir mache, som dekker boksene også. La det tørke i to timer. Bruk verktøyet kniv til å rote tre hull i hver side av pappesker. Kjør strengen gjennom hullene og deretter lim på plass.

6

Bruk verktøyet kniv til å kutte tre sider av 4-tommers gap. Trekk tilbake. Fyll med godteri og små gaver. Papir-mache over gapet. Mal pinata. Stikke hull gjennom den arm av gitaren. Kjør tunge hyssing gjennom hullene for å holde opp pinata.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-gitar-pinata/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en Monkey Piñata
  - 阅 2

  Hvordan lage en Monkey Piñata. Piñataer er fargerike, hule, pappmaché skulpturer av dyr eller andre objekter. Fyll en piñata med godteri og henge den fra et tre, og barna vil ha en flott tid på å prøve å bryte den åpne med en pinne for å høste godbit

 • Hvordan lage en gitar Squeal Hvordan lage en gitar Squeal
  - 阅 5

  For å gjøre en gitar hvin, ta en streng med venstre hånd og hold pick nær spissen som strengen blir strøket og truffet med kjøtt av tommelen. Oppdag hvordan hvin av en gitar er det harmoniske av strengen kombinere med den vanlige lyden av strengen me

 • Hvordan lage en gitar høres ut som en fiolin Hvordan lage en gitar høres ut som en fiolin
  - 阅 5

  Mange gitarister drømmer om uendelig sustain og varme lyden av fiolin, mens de fortsatt spiller elektrisk på sitt instrument av valget. Det er en lite kjent løsning på dette problemet som lar deg lage en gitar høres ut som en fiolin, i form av en hen