Amopage

Hvordan lage en Giant Sling Shot

- Views 3
Advertisement

Å gjøre en gigantisk fatle skutt er en morsom og spennende prosjekt som vil tillate deg å kaste gjenstander opp til flere hundre meters hold. Du kan bruke fatle skutt på egen hånd eller sammen med venner, og det er ingen ende på hvor mange forskjellige prosjektiler du kan starte med det. Å gjøre en gigantisk fatle skutt er et interessant prosjekt som er overraskende enkelt, og det ferdige produktet vil gi timer med moro. Ta med et par venner til å hjelpe deg teste det ut.

Du trenger

20 fot kirurgisk slange

Plastic trakt

Håndkle

Saks

Golf ball

Bruksanvisning

 • 1

Klipp to små hull i plasttrakt med saks. Gjøre hullene i nærheten av kanten av trakten og overfor hverandre, på hver sin side av trakten. De bør være akkurat stor nok til å tillate en del av kirurgisk slangen for å passere gjennom.

2

Kutt kirurgisk slangen inn i to 10-fot seksjoner. Rute en seksjon av produksjonsrøret gjennom et av hullene fra utsiden. Mate akkurat nok av slangen gjennom å tillate deg å lage en dobbel knute. Knytte en dobbelt knute på innsiden av trakten, og gjenta prosessen med røret på den andre siden av trakten. Den åpne enden av trakten skal vende den retningen du ønsker å starte stedene.

3

Skjær en tomme bred stripe ned én side av håndkle, halve lengden av håndkle, men ikke ta den fra resten av håndkle. Trekk den skårne strimmel gjennom trakten ovenfra og knytte en knute i den delen av håndkle som er trukket gjennom. Flertallet av håndkle skal nå hviler på innsiden av trakten. Den delen av håndkle som du trukket gjennom vil fungere som et håndtak for sprettert og håndkle inni trakten vil bidra til å forhindre myke elementer fra sprengning inne i fatle skutt.

4

Test din fatle skutt. Gå et sted med masse åpen plass, der det er ingen sjanse for uhell treffer noen eller skade eiendom. Har to venner stå ca 10 fot fra hverandre og hold endene av den kirurgiske slangen overhead. Strekk slangen tilbake 15 til 20 fot mens du holder duken håndtaket. Senk deg selv slik at den smale enden av trakten berører bakken. Plasser en golf ball inne i trakten, slipp håndtaket. Spenningen på den kirurgiske slangen vil sende fatle skutt raskt oppover, lanserer golf ball.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-giant-sling-shot/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en Giant påske kurv fra en skittentøyskurv
  - 阅 2

  Hvis du har tenkt å gi påske kurver til barnebarn, nieser og nevøer, naboer eller venner, lage individuelle kurver for hvert barn er ikke bare tidkrevende, men er også svært kostbart. Snarere enn å bekymre deg for å kjøpe alle disse kurver, cellofan

 • Hvordan lage en Giant Sandwich Costume
  - 阅 0

  Hvordan lage en Giant Sandwich Costume. Her er en Halloween kostyme som vil skille deg fra flokken av trick-or-treaters. Du vil ikke se mange mennesker kledd som gigantiske smørbrød som du gjør din runder. Så skiller seg ut på den natten av Ghouls en

 • Hvordan lage en Giant Spider Web for Halloween Hvordan lage en Giant Spider Web for Halloween
  - 阅 1

  Easy Halloween dekorasjoner! Lær å lage edderkoppnett Halloween dekorasjoner med lys, edderkopper, og mer i denne gratis serie med skumle ferievideoer fra ekspert hjemsøkt hus designer. oppsummering Series Her på Expert Village, er vårt mål å maksime