Amopage

Hvordan lage en formet Valance

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage en formet Valance


Formet valances kommer i et ubegrenset utvalg av stiler, og kan være utformet for å passe enhver dekor. Disse valances kan gjøres av samme stoff som gardiner eller draperier for en sofistikert, sømløs utseende, eller i en kontrastfarge for å trekke øyet oppover og gi illusjon av mer høyde. Formet valances kan brukes alene på små vinduer, for eksempel et kjøkken eller bad vinduet. Gjør formet kapper i ferie farger å dekorere for sesongen.

Du trenger

Stoff Lining Symaskin Tråd Rett pins Saks Målebånd Fusible inter vendt montering bord Iron Stiftevinkelbrak

Bruksanvisning

Tegn design du ønsker på papir og klippe det ut. Prøv mønsteret mot vinduet for å dømme for andelen. Sørg for at designelementer som punkter eller kamskjell er jevnt fordelt og behagelig. Gjør eventuelle nødvendige endringer i mønsteret.

Kutt montering bord til ønsket bredde. Gjør montering bord minst 4 inches bredere enn vinduet trim å gi plass til gardin eller travers stenger.

Lå Valance mønster på rettsiden av stoffet og kuttet det ut, slik at 1/2 tommers av ekstra plass på alle sider for sømmonn. Kutt fôr og smelt inter-vendt med samme prosedyre.

Bruk et strykejern for å smelte den inter-vendt til "feil" side av ansiktet stoff. Bruk riktige varmeinnstillinger for det spesifikke stoffet.

Hvordan lage en formet Valance


Lå foring med "riktige" sider sammen i ansiktet stoff. Pin og sy rundt alle kanter, slik at den øverste åpen for å snu. Trim sømmen og klippet noen kurver eller punkter. Snu stoffet høyre side ut og trykk med et strykejern. Sy enhver ønsket trim til de nederste kant av Valance.

Skjær en strimmel av foringen stoff den samme lengde som toppen av gardinbrettet, pluss 2 inches. Sy båndet til toppen av gardinbrettet etterlater en tomme i hver ende av foringen.

Bruk en stiftemaskin for å feste ferdig Valance til montering bord. Staple bare slimhinnen stripen til montering bord. Installer Valance over vinduet trim ved hjelp av vinkelparenteser.

Hvordan lage en formet Valance


Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-formet-valance/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en gardin Valance Hvordan lage en gardin Valance
  - 阅 0

  Noen ganger er alt du trenger for et vindu behandling er en Valance. Du kan velge å gjøre en Valance å kompliment gardinene som finnes på vinduet. En Valance ser også fint, selv om det er den eneste dressing på vinduet. Velg en farge som matcher dage

 • Hvordan lage en markise Valance
  - 阅 0

  En markise Valance er en søt vindu behandling for et rom som bringer en liten bit av utendørs i. De nederste brytende prosjekter ut fra vinduet litt, og gir deg følelsen av at du nyter en spasertur ned en hyggelig liten markedsgate. Valance er formet

 • Hvordan lage en formet Pillow Hvordan lage en formet Pillow
  - 阅 1

  Kast puter legge detaljer og sjarm til mange rom. Du kan lage puter relativt lett selv om du ikke er gode på å sy. Mange gjør puter som bruker pute former som er forskjellige former, men du kan også lage en formet pute uten en pute form. I stedet bru