Amopage

Hvordan lage en faux Cross-Stitch Lampeskjerm (med gratis mønster)

- Views 12
Advertisement

Ved hjelp av en utskriftsvennlig blomst mal som guide og stoff maling som medium, kan du oppnå effekten av en håndsydde cross-stitch design på en lampeskjerm uten å måtte en nål og tråd. Dette prosjektet tar bare en time av hands-on tid å fullføre.

Hvordan lage en faux Cross-Stitch Lampeskjerm (med gratis mønster)

Du trenger

Ren hvit lampeskjerm med en flat overflate (ikke noen folder eller tekstur) 16-gauge gull aluminium blomstertråd (eller en stor nål eller stift)
Wire cuttersPiece høy haug tepper, tykk kork eller bomull batting (valgfritt) Gratis utskrivbare korssblomstermønster skrives ut på vanlig hvitt kopi paperPainter sin tapeFabric markører (rødt, rosa, grønn, lys blå, mørk blå, grå og gul)
Fabric maling (i rødt, rosa, grønn, lys blå, mørk blå, grå og gul) Round detalj paintbrushPlastic maling skuffen

fremmes av

Trinn 1: Lag hull i malen

Ved hjelp av wire cutters, kuttet av en 2-tommers stykke ledningen fra spolen av floral wire. Rette ut den del av ledningen mellom fingrene, og deretter plassere en ende over øvre venstre punkt på den første X-form i kryss-sting mal. Forsiktig presse gjennom papiret med vire for å danne et hull.

I tilfelle du ikke allerede har floral ledningen på hånden, vil en stor nål eller stift tilstrekkelig for dette trinnet. Du må kanskje vrikke kabelen rundt i en sirkel for å åpne hullet stort nok til å se gjennom.

Fortsett å stikke hull i papiret, blir fire hull for hver X form (to oppe og to på bunnen) inntil alle av de Xs som er merket med et hull. Når du kommer over en rad med Xs og punktene møtes på sidene, bare rote ett hull gjennom Xs der de møtes.

Hvordan lage en faux Cross-Stitch Lampeskjerm (med gratis mønster)

Tips

Det er enklest å lage hull gjennom papiret når du plasserer malen over en myk overflate, på den måten ledningen har noe å gå inn i stedet for å bli stoppet av en solid overflate. Høy haug tepper faktisk fungerer veldig bra for dette, som gjør en myk, tykk kork eller bomull batting.

Trinn 2: Lag Marks Gjennom Mal

Riv av to stykker av malerens tape og feste dem til ytterkantene av papiret malen. Plukke opp en av de tekstil tusj og deretter tilsvarer fargen på markøren til fargen av den spesielle X man må markeres gjennom. Lag en lys prikk gjennom stukket hull i malen på lampeskjerm.

Gjenta trinnet med alle sju farger. Hvis du kommer til et hull der to farger møtes, markere først med en farge og deretter merke over den med den andre, slik at fargene blander litt sammen.

Hvordan lage en faux Cross-Stitch Lampeskjerm (med gratis mønster)

Tips

I neste trinn, vil du bruke den trykte malen som din guide for å matche opp disse fargene hvis stoffet markør prikkene bli forvirrende.

Trinn 3: Mal Cross-Stitch Design

Fjern forsiktig tapet mal og sett den til side av arbeidsområdet. Klem små mengder av hver av de syv farger av stoff maling i separate rom eller kantene av plastisk maling brett, og dyppe pensel i den første fargen.

Deretter sakte jobbe deg over lampeskjerm, kobler markøren prikkene med maling. Korresponderer fargen på maling til fargen på markerings prikker nå synlige på lampeskjerm. Hvis du blir forvirret, bruker utskriftsmalen som din guide for å bekrefte plassering av farger.

Start med en farge, male ut Xs, rense pensel og male et annet sett med Xs, denne gangen i en annen farge. Fortsett å jobbe deg over lampeskjerm før du er ferdig med flower design. La malingen for å tørke i en time, og deretter male et lag hvis nødvendig.

Hvordan lage en faux Cross-Stitch Lampeskjerm (med gratis mønster)

Trinn 4: Installer Fullført lampeskjerm

Når du er ferdig med siste strøk med maling, la lampeskjerm tørke i to timer før håndtering. Deretter henge eller installere den ferdige faux korssting lampeskjerm. For å få informasjon om hvordan du installerer en hengende side lampe som dette, klikk gjennom til Dream Grønn DIY.

Hvordan lage en faux Cross-Stitch Lampeskjerm (med gratis mønster)

Hvordan lage en faux Cross-Stitch Lampeskjerm (med gratis mønster)

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-faux-cross-stitch-lampeskjerm-med-gratis-monster/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Tovet ull og fleece votter (med gratis mønster) Hvordan lage Tovet ull og fleece votter (med gratis mønster)
  - 阅 32

  Hold hendene varme hele vinteren i håndlagde votter! Last ned gratis votten sy mønster her, for å komme i gang å sy dine egne tovet ull og fleece voksne kvinners votter. Ha det gøy med farge blokkere dem, eller matche din tovet ull og fleece for en m

 • Hvordan lage en eBay Auction ser Professional med gratis maler
  - 阅 1

  Oppgradere en eBay auksjon med maler er en måte å gjøre oppføringen skiller seg ut. En profesjonell og godt satt sammen auksjonen kan øke tilliten til deg som selger og også bidra til å selge varen. Dette kan gjøres gratis hvis du vet hvor du skal le

 • Hvordan lage Blomster Begravelse Crosses
  - 阅 0

  En floral begravelse kors er en floral arrangement i form av et kors som brukes til å observere viktigheten av Kristus i begravelsen. De mest populære begravelse blomster er roser, nelliker, krysantemum, liljer, prestekrager, riddersporer og asters,