Amopage

Hvordan lage en F14 Paper Airplane

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage en F14 Paper Airplane


En F-14 Tomcat jet er et tomotors, supersonisk, feie vinge fighter jet som brukes av det amerikanske militæret. Papirfly entusiaster lage papir modeller av dette flyet for å fly dem, eller bare for å vise dem. Mer avanserte Origami entusiaster også gjøre F-14 modeller tom for papir. Men for en nybegynner, ved hjelp av en cutout vil introdusere dem til en verden av papir fly, og få dem en god F14 papirfly å spille med.

Du trenger

Papir

Skriver

Saks

limstift

Bruksanvisning

 • 1

Finn og skrive ut et F14 papirfly plan (se referanser).

2

Klipp ut hver av bitene fra planen. Det bør være en stor vinge stykke, to små vingespisser, en flykroppen stykke og en nesetipp stykke. Sørg for å bo så nær de linjer som mulig når du skjærer ut bitene. Ikke kutt stiplede, eller ødelagte, linjer.

3

Klipp langs de mørke linjer av vingene inne i flykroppen stykke og brette vingene langs de stiplede linjene, og deretter åpne vingene ut igjen. Brett skroget brikker i to langs midten stiplede linjen brett vingene ut fra flykroppen stykke.

4

Brett sentrum flykroppen stykke ned, inn i folden, deretter kaste cockpiten opp ut av folden. Gjenta dette trinnet sammen med den andre siden av cockpiten. Du skal nå ha en tynn flykroppen stykke med en cockpit som stikker ut av det, og to små vinger. Lim stykket i sentrum ved hjelp av en limstift.

5

Skjær de mørke linjer som går inn i den store vingen stykke, som beskriver de små tilbake vinger og brett vingene inn i stykket ved de stiplede linjene. Brett de to tappene på den store vingen stykke ned i vingen stykke.

6

Lim vingen stykke på flykroppen stykke ved hjelp av en limstift. Vingen stykket skal limes på vingene til flyskroget. Tappene på vingen stykket skal klemme flykroppen stykke og bli limt inn der.

7

Brett hver av de to små vinger ned mørk linje i en 90 graders vinkel og lime dem inn på baksiden av den store vingen stykke. Påfør lim på fanen av de små vingene.

8

Brett nesestykket i to og lim den inn på nesen av F14.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-f14-paper-airplane/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en Professional Paper Airplane Hvordan lage en Professional Paper Airplane
  - 阅 0

  The Professional er et papirfly utforming er beskrevet i "The kløne Book of Paper Airplanes" i 2004. Det er en delta-fløyen stil planet. En nøkkel til å lykkes med å brette et papirfly er å være så presis som mulig med folder. Med andre ord, bre

 • Hvordan lage den perfekte Paper Airplane, Step-by-Step Hvordan lage den perfekte Paper Airplane, Step-by-Step
  - 阅 2

  Folk ofte over-tenke på papir folding prosessen når du lager papirfly. Selv om dine tidligere forsøk på å lage et papir fly har resultert i en haug med krøllete, skamfert wads papir på gulvet, kan du lage en perfekt papirfly hvis du kaster papiret på

 • Hvordan lage en Harrier Paper Airplane Hvordan lage en Harrier Paper Airplane
  - 阅 0

  Harrier modell papirfly er en prisvinnende modell sies å ha blitt oppfunnet av en engelsk skolegutt. Det er kjent for sin evne til å gli lange avstander. Det er lett å lage og morsomt å fly. Du trenger Et stykke papir i Letter-størrelse Bruksanvisnin