Amopage

Hvordan lage en Diesel kjøre på vegetabilsk olje

- Views 10
Advertisement

Hvordan lage en Diesel kjøre på vegetabilsk olje


Straight vegetabilsk olje (SVO) drivstoffsystemer er dieselmotorer modifisert til å bruke vegetabilsk olje i stedet for petroleum diesel for drivstoff. Den lavere viskositet av SVO krever en oppvarmet brennstofftank, en in-line brenselvarmer og spesialiserte deler oljen tynne nok til å brenne i en kompresjonsmotor for å gjøre. Den gjennomsnittlige diesel kjøretøyets eier kan endre et redskap for å bruke SVO i omtrent fire timer.

Du trenger

socket sett

Nøkler

Skrutrekkere

Varmeelementer for drivstofftanken

Sekundær bensintank

Drivstoff varmeapparat

Høy varme vurdert glødeplugger (valgfritt)

Temperaturmåler (valgfritt)

Bruksanvisning

Installer en in-line brenselvarmer til drivstoff linje av dieselmotoren ved å koble linjen nær inntaket manifold, deretter feste en drivstoffvarmer til den med linje bolter. Pakkene er tilgjengelig som inkluderer denne ovnen, som i utgangspunktet omgir stål tråd med en elektrisk ladede varmeelement. De fleste ovner er 12-volts enheter som må kobles til bilens batteri; de er high-draw enheter som krever en fulladet eller kjører bilen kjører.

Installer en oppvarmet drivstofftank, eller endre eksisterende sekundærtank ved å pakke den i en strømførende varmeelement. Fordi SVO har en lavere viskositet enn dieselolje bensin, kan oljen stivner når det avkjøles. Oppvarming av tanken vil bli flytende brennstoffet og gjør det tynne nok til å kjøre gjennom ledningene til motoren.

Twin tankanlegg drives med en manuell eller automatisk bytte til alternative mellom den første tanken (diesel) og den andre, oppvarmet tank (SVO). Drivstofflinjesvitsje solenoidene er tilgjengelige i SVO-sett, eller kan være fremstilt av borddeler (ved hjelp av en solenoid fra en tvilling-tank kjøretøy, for eksempel).

Starte og kjøre bilen opp til driftstemperatur mens på bensin diesel, deretter bytte over til SVO når det blir varmet opp. Dette forhindrer "coking", eller kjøligere partikler av vegetabilsk olje fra å samle på ventilene og drivstoff inntak komponenter, ved å skylle dem ut med vaskemidler som finnes i bensin drivstoff. Denne prosessen vil bli reversert når motoren er slått av; bilen bør få lov til å kjøre på diesel i ca 2 eller 3 minutter før du faktisk å slå av motoren.

Installer en valgfri temperaturmåleren å overvåke varmen av tanken og linjer, og plassere måleren på et lett tilgjengelig område av dashbordet. Dette anbefales hvis du bruker en twin-tank system, for å vite når du skal bytte over til SVO og tilbake igjen. En optimal temperaturområdet er mellom 140 og 160 grader F; temperaturer over 190 grader C kan forårsake skader på ubeskyttede motorkomponenter.

Filtrer SVO gjennom en 3-mikron varmebestandig filter, som er tilgjengelig i sett eller hvor vanlig mat matlaging utstyr er solgt. SVO må filtreres, helst mens varm, for å fjerne faste partikler som vil tette eller skade bilens drivstoffsystemet.

Hint

Installer høy verdi sikringer for å beskytte det elektriske systemet fra shorts. Noen brukere vil blande SVO med et annet drivstoff når oppvarmede tanker er ikke tilgjengelig, slik som vanlig diesel eller parafin. Selv om dette virker, er det ikke anbefalt fordi forholdet i blandingen er vanskelig å regulere gjennomgående.

Vær svært forsiktig når du arbeider på bilens elektriske system. Bruk alltid verneutstyr når du arbeider med motorer eller varme oljer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-diesel-kjore-pa-vegetabilsk-olje/ "

相关文章!
 • Hvordan konvertere en Diesel å bruke vegetabilsk olje Hvordan konvertere en Diesel å bruke vegetabilsk olje
  - 阅 2

  Teknisk sett settene ikke konvertere biler. De tillater biler å kjøre på olje, samt diesel. - Attribution Tusenvis av sjåfører har konvertert sine biler og lastebiler for å kjøre på vegetabilsk olje, hva slags restauranter bruker å steke poteter, kyl

 • Hvordan konvertere en motorsykkel til å kjøre på vegetabilsk olje Hvordan konvertere en motorsykkel til å kjøre på vegetabilsk olje
  - 阅 4

  Vegetabilsk olje er en vidt urealisert alternative drivstoffkilde, men bare dieselmotorer kan kjøres på vegetabilsk olje. Dieselmotorer er populære for å være en effektiv måte å utnytte alternative drivstoff som de kjøres på petroleum diesel, biodies

 • Hvordan konvertere en bil til å kjøre på vegetabilsk olje Hvordan konvertere en bil til å kjøre på vegetabilsk olje
  - 阅 4

  Omdannelsen av en bil for å kjøre på vegetabilsk olje vanligvis involverer tilsetning av et ytterligere brennstofftanken til bilens bagasjerom. Finn ut hvordan du bruker en vippebryter for å injisere vegetabilsk olje i en bilmotor med hjelp fra en bi