Amopage

Hvordan lage en CV universelt kompatibel

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage en CV universelt kompatibel


Du har brukt mye tid på å sammenstille informasjonen på CVen - men alt det harde arbeidet kan være til ingen nytte hvis den potensielle arbeidsgiver kan ikke åpne eller lese dokumentet. For å holde det skjer, ta hensyn til eventuelle instrukser arbeidsgivere gir om filtyper. Når du er i tvil, kan du sende en ren tekstfil som vil være universelt kompatibel.

The Plain Text CV: Ikke nødvendigvis Vakker, men funksjonell

Les arbeidsgivers instrukser nøye, slik at du vet om han krever en bestemt filtype. Noen arbeidsgivere kan be om en PDF-fil, mens andre kan be om et Word-dokument eller en "ren tekst" fil. En ren tekstfil inneholder ingen formatering og bare enkel tekst, men du kan gjøre det ser litt mer attraktiv ved å legge til linjeskift. Lagre dokumentet ved hjelp av "Lagre som" -funksjonen, og velg "ASCII" eller "ren tekst" filtype. Dette gir filen en .txt-fil forlengelse. Hvis du bruker en elektronisk jobbsøknad system og ingen gjenoppta format er angitt, bruker ASCII eller ren tekst, som enkelte selskapers elektroniske systemer bare erkjenne dette formatet. Hvis du sender en e-post og arbeidsgiver har ikke oppgitt et format, lime en ren tekst-versjon av CV i kroppen av e-posten, og deretter legge både en PDF og en ren tekst-versjon av CV-en til e-post. Arbeidsgiver må ha en PDF-leser program på sin datamaskin, men de fleste selskaper har det programmet. Ved å gi en PDF-fil, vil du gi arbeidsgiver en sjanse til å se noen fancy formatering du har opprettet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-cv-universelt-kompatibel/ "

相关文章!
 • Hvordan lage min skriver Bluetooth Kompatibel
  - 阅 0

  Å gjøre en skriver Bluetooth-kompatibel muliggjør en Windows-maskin til å skrive ut direkte til maskinen via en trådløs tilkobling. Dette kan gjøres i hjemmet eller på kontoret gjennom bruk av ekstra adaptere som festes til datamaskinen og skriveren.

 • Hvordan lage en datamaskin Wireless-kompatibel
  - 阅 0

  Trådløst nettverk er bølgen av fremtiden, slik at PC-brukere å få tilgang til Internett fra hvor som helst i sine hjem uten byrden av konstant kabler strødd i hele huset. Forberede datamaskinen din til å bli trådløs-kompatibel krever bare installasjo

 • Hvordan lage en ulåst telefon kompatibel med US Cellular
  - 阅 0

  USA Cellular Corporation, kjent som US Cellular, er en mobil tjenesteleverandør med hovedkontor i Chicago som bruker Code Division Multiple Access (CDMA) nettverk. Hvis du har en ulåst CDMA mobiltelefon, kan du bruke telefonen med et forhåndsbetalt e