Amopage

Hvordan lage en Crinoline

- Views 13
Advertisement

Hvordan lage en Crinoline


Crinolines er slitt med 1950 stil kjoler, promenadekonsert kjoler og brudekjoler. En crinoline gir en kjole med kroppen og at alle viktige puff faktor. Crinolines kan være dyrt å kjøpe, og er ofte bare tilgjengelig i svart eller hvitt. Hvis du ønsker en fargerik crinoline, farging din egen er ett alternativ, men du kan også lage en crinoline tilpasset passer til dine mål og ønsker. Stiler av crinolines varierer avhengig av stilen på kjolen, og tilpassede lage din egen kan sikre at kjolen har akkurat den rette endelige form.

Du trenger

Heavyweight netting eller tyll, ca 9 kilometer av 72-tommers bred eller mer hvis smalere

Myk silke eller satin stoff 1 yard eller mindre

en tomme elastisk, 1 til 1 1/2 yards avhengig av størrelsen

Symaskin

koordinerende tråden

Rusket eller rynkefoten

Satin bånd eller skjevhet bindende

Hvordan lage en Crinoline

Skjær en linning to ganger bredden på hoftemålet med 8 inches til 10 inches i lengde fra silke eller satin stoff å lage en crinoline linning. Serge eller sikksakk rå kanter for en pen, ikke-frynsete finish. Lag en søm med de rette sidene sammen. Trykk sømmonnet flatt. Fold denne linning i to og sy en casing 1 1/4 inches fra den brettede kanten, etterlot seg en 2-tommers åpning i midten bak for elastisk.

Kutt netting eller tyll i 6 til 10 tommers strimler, avhengig av ønsket totale lengden på crinoline. Søm disse sammen for å danne to strimler, en vesentlig lengre enn den andre. Den nedre tier av crinoline bør være omtrent det dobbelte av lengden av den øvre. Sy kortenden av hver stripe med rette sider sammen til to svært store sløyfer av netting.

Samle tyll stripe ved å sy to linjer nær den øvre kanten ved hjelp av symaskin lengste stinglengden. Trekk i undertråden for å samle nettingen i trange rynker. Pin på plass og søm. Forsterk sømmen ved zigag søm over sømmen. Du kan også bruke en ruffler eller rynkefoten til å samle tyll hvis du foretrekker det.

Gjenta denne prosessen med lengre loop, feste den til den første tier av netting på underskjørt. Denne sløyfen vil kreve vesentlig mer tyll eller netting enn den første, og bør tettere samlet. Du kan også lage bunnen tier dobbelt stoff for en mer merkbar crinoline effekt. For å gjøre dette, gjør to lange strimler og samles på en gang, sy gjennom begge lag.

Bruk skjevhet bindende eller satin bånd for å gjøre ferdig kantene på den nedre lag av tyll. Dette vil forhindre strømper snags. Skjær elastisk en tomme til 2 inches kortere enn midjemålet og tre inn i huset. Sting endene av elastisk sammen og hånd sy åpningen i linningen lukket.

Hint

Justere lengden på hvert lag eller legge til lag som nødvendig for å produsere en crinoline i den lengde man trenger.

Linjen din crinoline med en full blonder trimmet slip for å unngå hakkete kantene, men beholde en fin sving når

Leke med farger når du gjør din crinoline. Prøv å kombinere tyll farger for en morsom utseende.

Pass på at din crinoline ikke banke ting på lave bord over når på seg det!

En full slip kan brukes for å hindre scratchiness eller snagging.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-crinoline/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en Crinoline for en puddel skjørt Hvordan lage en Crinoline for en puddel skjørt
  - 阅 0

  Å lage din egen crinoline er lett-materialene er billig og lett tilgjengelig til enhver stoff butikken. Siden svært lite (om noen) er ment å vise, trenger du ikke å være en ekspert syerske heller. Hvis du har tenkt til bunnen av crinoline vise under

 • Hvordan lage Mosaic Glass Art Hvordan lage Mosaic Glass Art
  - 阅 13

  Lær av kunstneren Gale Gassiot hvordan å lage vakre dekorative glass og fliser mosaikk, i denne gratis video-serien. oppsummering Series Opprette mosaikk kan være en kunstnerisk måte å gran opp en hage, sti, gangvei eller kjøkken fliser over benken.

 • Hvordan lage en konstruksjon papir Tyrkia for småbarn
  - 阅 10

  Hvordan lage en konstruksjon papir Tyrkia for småbarn. Denne konstruksjonen papir kalkun er en perfekt håndverk prosjekt for deg å gjøre med din pjokk på Thanksgiving tid. Med bare noen grunnleggende håndverket forsyninger og noen få skritt, kan du h