Amopage

Hvordan lage en College Pennant

- Views 4
Advertisement

College vimpler er et symbol på lag stolthet og ånd. Som pynt kan vimpler henges i en hybel, kontorlokaler eller i bilen. Mange studiesteder selge collectible vimpler som kan kjøpes direkte fra institusjon eller fra autoriserte forhandlere. Men med noen få håndverk forsyninger, kan du lage dine egne vimpler hjemme for å beholde eller å gi bort som gaver.

Du trenger

10- med 20-tommers ark av ull-blanding følt i en primærfarge

10- med 20-tommers plate ull-blanding følt i en aksent farge

craft saks

Blyant

Tacky lim

Iron-on bokstaver

Bruksanvisning

Brett på halve ull-blanding kjente i den primære farge slik at det blir en 5- ved 20-tommers rektangel. Nøye matche opp kantene slik at det ferdige produktet er en symmetrisk vimpel.

Start i et hjørne av filt rektangel og kutte diagonalt over ved hjelp av et par av håndverket saks. Hvis du ikke har en stødig hånd, først tegne en rett linje med blyant og deretter følger det med saksen.

Brett ut de resterende filt slik at trekanten ligger flatt. Enten forkaste skrap filt eller resirkulere den for bruk på et annet prosjekt.

Skjær ut store blokkbokstaver fra aksenten filt og lim dem til den primære trekant. Her kan du kombinere vimpel til å representere en bestemt høyskole, lag eller spiller.

Ordne jern-on bokstaver på trekanten vimpel å inkludere et slagord eller maskot navn. Sørg for å justere jern innstillinger slik at den ikke vil brenne vimpel eller bokstaver.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-college-pennant/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en Wood Pen
  - 阅 3

  Hvordan lage en Wood Pen. Gjør din egen tre pennen er en morsom hobby. Du kan lage tre penner som gaver eller selge dem til å tjene ekstra penger. Følgende trinn viser deg hvordan å lage en unik tre penn bruke en dreiebenk. Du trenger Pen kit dreiebe

 • Hvordan lage en Dip Pen
  - 阅 0

  Den dukkert pennen var forløperen til fyllepenn. Jane Austen brukt en, som gjorde Tolkien. Du kan lage din egen dip veldig billig, og bruke den til å pennen din spesielle korrespondanse. Twig Dip Pen Velg en kvist som du kan lage en dukkert penn. Kvi

 • Hvordan lage din egen penn og papir rollespill Hvordan lage din egen penn og papir rollespill
  - 阅 0

  En penn og papir rollespill, eller rollespillet, involverer spillerne bruker ikke noe mer komplisert enn deres karakter ark og terninger. Spillet master, som skaper spillet og kjører det for spillerne, kan du bruke en av de mange RPG systemer tilgjen