Amopage

Hvordan lage en chiffon kake

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage en chiffon kake


Oppfunnet på slutten av 1920-tallet, ble den chiffon kake vill populær etter den offentlige utgivelsen av oppskriften i 1948 i "Better Homes and Gardens" magazine. Hundrevis av varianter på oppskriften sprang opp over hele USA, mange svar på konkurranser sponset av General mills.the kake skylder sin popularitet til sin forenklede blande metode og bruken av bakepulver og vegetabilsk olje, som sikre sin pålitelighet og lys , luftig konsistens. Den bruker også like mengder egg plommer og hvite, noe som gjør det praktisk og økonomisk. Det er fortsatt en favoritt dessert, enten serveres bare med frisk frukt eller gjort forseggjort med sjokolade og pisket krem.

Du trenger

2 1/3 kopper siktet kake mel

3 ts. bakepulver

1 1/4 kopp sukker

1 ts. salt

1/2 kopp vegetabilsk olje

3/4 kopp kaldt vann

5 eggeplommer, slått

2 ts. vanilje

2 ts. revet sitron eller appelsin skall

5 eggehviter

1/2 ts. kremen av tartar

1/3 kopp sukker

Hvordan lage en chiffon kake

 • 1

Forvarm ovnen til 325 grader F. Ha alle ingrediensene i romtemperatur.

2

Visp sammen, i en blandebolle, mel, bakepulver, 1 1/4 kopp sukker og salt. Tilsett olje, vann, eggeplommer, vanilje og bark til tørre ingredienser. Visp til blandingen er glatt.

3

Pisk eggehviter og krem ​​av tartar til myke topper i en stor bolle. Legg 1/3 kopp sukker gradvis mens du pisker hvite, for å skape en marengs med stive topper.

4

Hell egg og mel-blanding, en tredjedel om gangen, forsiktig over i marengs. Brett eller visp forsiktig etter hvert tillegg til blandingen er glatt.

5

Hell røren i ungreased 10 tommers rør pan. Bake kake på 325 ° C i 55 minutter. Øke varme til 350 ° C og fortsetter å bake 10 til 15 minutter lenger.

6

Fjern kake fra ovnen. Snu pannen og la avkjøles i ca en time.

Hint

Kaken kan bakes i en 13 av ni tomme panne ved 350 ° C i 50 til 55 minutter.

Variere smakstilsetninger ved hjelp av ulike rinds og ekstrakter. Utelat skall og tilsett 1/3 kopp kakao med tørre ingrediensene.

Støv med melis eller glasur med en enkel blanding av melis og juice eller melk.

Vær forsiktig med batter å unngå å slippe ut luften eggehviter.

Sørg for at alt sukker er absorbert inn i hvite før du legger flytende blanding.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-chiffon-kake/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Marsipan Candy & kake dekorasjoner Hvordan lage Marsipan Candy & kake dekorasjoner
  - 阅 1

  Hvordan lage marsipan godteri og pynt; få eksperttips om å lage hjemmelagde desserter i denne gratis matlaging video-serien. oppsummering Series Hvis Ben Franklin kan være overbevist om å endre sine egne ord posthumt, kan han si at dessert er også et

 • Hvordan lage en bleie kake med 50 bleier Hvordan lage en bleie kake med 50 bleier
  - 阅 0

  Når du velger en gave til en mor å være, kan du alltid velge noe fra hennes gave registret. Men hvis du ønsker en mer kreativ eller personlig gave, kan du lage en bleie "kake" for mor å være, og innlemme små elementer fra gave registret. Alt du

 • Hvordan lage en hjemmebakt kake Mix Oppskrift Hvordan lage en hjemmebakt kake Mix Oppskrift
  - 阅 0

  Det er veldig praktisk å kjøpe en kake mix i butikken, som det vil spare deg for halvparten av forberedelsestid. Det eneste problemet er at det er ikke så god som en hjemmelaget kake, så lage din egen kake mix på forhånd og lagre den for senere bruk,