Amopage

Hvordan lage en Chest Harness Ut av Webbing

- Views 1
Advertisement

Hvordan lage en Chest Harness Ut av Webbing


Visse typer klatring utgjøre større risiko eller problemer hvis klatreren ikke er orientert riktig og bruker riktig utstyr. For reiser over farlige isbreer, stigende eller synkende et tau, er et bryst sele et viktig verktøy for å holde klatreren oppreist. Selv om det er flere kommersielt produsert brystsettene, kan du enkelt lage en bryst sele med vanlig klatring webbing. Dette lett sele kan knyttes når det trengs, eller den kan demonteres hvis du trenger webbing for noe annet. Prosessen for å binde en kiste sele er enkel, og noe som alle klatrer bør vite utenat.

Du trenger

10 fot klatring webbing (1-tommers bredde)

låse~~POS=TRUNC karabinkrok

Bruksanvisning

Knytte en knute vann med begge ender av klatre webbing, noe som gjør en sløyfe. Vannet knute er en flat knute vanligvis brukes til å lage looper av webbing eller å feste to stykker av webbing sammen.

Mål resulterende webbing sløyfen på tre til fire fot lang. Hold deg oppdatert med den ene hånden og forlenge den over armen og brystet. Webbing sløyfe bør nå albuen på den andre armen. Hvis sløyfen er for lang, forkorte det ved å tre mer webbing gjennom vannet knuten.

Lag en vri i webbing, noe som resulterer i to tilstøtende sløyfer. Sett vri på ryggen og nå en arm inn i enten loop. Webbing skal henge løst på skuldrene dine som en vest eller jakke, med vri på ryggen.

Plasser vann knute i en diskret plassering. Hvis du er kledd i en pakke, kan en vann knute på ryggen skape noe ubehag. Omorganisere webbing inntil knuten er på din side.

Koble de to delene av webbing på brystet med en låse karabinkrok. Træ tauet over sele festepunkt gjennom karabinkrok og låse den.

Hint

Mens stigende, kan du feste en liten stigende enhet til tau og karabinkrok på brystet sele. En stigende anordning gir ytterligere sikkerhet ved å la tauet passere gjennom i bare en retning.

Bruk aldri brystsele som eneste middel for beskyttelse. Du bør alltid bruke en midje sele mens klatring. Den bryst sele gir ingen fallsikring, utelukkende tjener det formål å holde klatreren oppreist.

Knyt vannet knuten med rikelig ekstra webbing dukker opp fra knuten. Uten nok ekstra webbing, eller hale, på knuten, kan vannet knuten løse seg selv. Sørg for at du har minst tre inches av ekstra webbing dukker opp fra begge sider av knuten.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-chest-harness-ut-av-webbing/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Launch Plan for et nettsted Web Presence
  - 阅 0

  Mye mer arbeid er involvert med å lansere en web tilstedeværelse enn bare å sette opp en nettside. Du må sette mål, lage planer for å engasjere besøkende og plan for annonsering på Internett, blant annet. Enten det en e-handel nettsted som selger fys

 • Hvordan lage din egen server hjemme for Web Hosting Hvordan lage din egen server hjemme for Web Hosting
  - 阅 0

  For de som ønsker å skape og opprettholde en familie og venner stil nettsted, er det ikke nødvendig å benytte tjenestene til en online web hosting leverandør. Ganske ofte kan det være en enklere og rimeligere alternativ til å være vert en egen nettsi

 • Hvordan lage Roll Over tekst i Google Web Creator Hvordan lage Roll Over tekst i Google Web Creator
  - 阅 0

  Noen av nettets mest populære spesialeffekter ikke krever noen Javascript koding. Hvis du bruker den gratis Google Nettsteder tjenesten for å opprette og vedlikeholde websider, kan du demonstrere dette ved å legge en fargerik hover effekt til en av s