Amopage

Hvordan lage en bursdag tidslinje

- Views 1
Advertisement

Hvis du skal arrangere en bursdagsfest for en venn eller et familiemedlem, kan du legge mening til festlighetene med en veggdekorasjon som markerer milepæler i æresgjester liv. Lag en bursdag tidslinje som inneholder fotografier fra fortid og nåtid, humoristiske og dyptfølt anekdoter og en liste over honoree personlige, akademiske eller faglige prestasjoner. Bruk håndverket forsyninger som fargerike brev klistremerker eller markører for å hjelpe den nostalgiske oppføring koordinere med andre parten dekor.

Du trenger

Målebånd

Hvit eller brun slakter papir

Saks

Brev klistremerker eller fargerike markører

4-by-6-tommers bilder

Dobbel-stick tape

svart markør

Papir og penn

midlertidig lim

Bånd

Bruksanvisning

Bruk et målebånd for å finne ut hvor mye veggplass du har til å vise håndlaget bursdagstidslinjen. Klipp et stykke hvit eller brun slakter papir til ønsket lengde med saks.

Lag en tittel for bursdagstidslinjen øverst på plakaten med brev klistremerker eller fargerike markører.

Fest horisontale og vertikale 4-by-6-tommers bilder over lengden på papiret med dobbel-stick tape. Plasser bilder direkte under tittelen. Legg bildene av hedersgjesten inkludert oppriktige bilder, portretter og bilder av ham på jobb og lek i kronologisk rekkefølge fra fødsel til i dag.

Tegn en horisontal linje med en fet svart markør som strekker seg over plakaten og sentrert mellom bunnen av bildene og den nederste kanten av slakter papir.

Skriv en liste over de milepæler du vil ha med på plakaten på et eget stykke papir for å hjelpe deg å velge de viktigste hendelsene og plassere dem i kronologisk rekkefølge. De ting trenger ikke å falle sammen med bildene du har festet til tidslinjen.

Tell antall milepæler du har på listen for å finne ut hvor langt fra hverandre til plass de "hash merkene" langs tidslinjen. Hvis du har 10 stykker av tekst og ditt tegn er 30 inches lang, for eksempel bruke en svart markør for å tegne 10 en-tommers-lange vertikale linjer plass tre inches hverandre som krysser den sorte horisontale linjen under bildene.

Legg dato, milepæl og en kort beskrivelse eller anekdote over eller under hver hash mark. Vurder å bruke forskjellige fargede markører for å skrive om ulike typer hendelser som røde å betegne personlige milepæler, blå for å indikere skolerelaterte ferdigheter, og grønn for karriere prestasjoner.

Heng bursdag tidslinjen på veggen med midlertidig lim. Når festen er slutt, fjerne skiltet, rulle den opp og bind den med fargerike bånd for bursdagen honoree å ta med hjem som et minne.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-bursdag-tidslinje/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en bursdag middag Special for Teens Hvordan lage en bursdag middag Special for Teens
  - 阅 0

  Vertskap for et middagsselskap for tenåringer krever at du oppnår en helt spesiell balanse mellom å gi slipp på alle disse barndoms tradisjoner, men deretter holde viktige elementer som fortsatt betyr noe for barnet ditt. Lag en bursdag middag spesie

 • Hvordan lage en bursdag gave kurv
  - 阅 0

  Har et familiemedlem eller en venn har en kommende fødselsdag, og du er ikke sikker på hva du skal gi ham? Ønsker du å skape noe personlig uten å bruke en masse penger? Lag en bursdag gave kurv uten å bruke en masse penger og gi en personlig gave. Ik

 • Hvordan lage en kalender tidslinje Hvordan lage en kalender tidslinje
  - 阅 0

  For å hjelpe studenter eller kolleger beholde viktige datoer og hendelser, lage en kalender tidslinje. Tidslinjen din kan formidle informasjon om hendelser som allerede har skjedd, eller det kan reflektere en tidsplan for prosjektledelse eller arrang