Amopage

Hvordan lage en Bullnose Edge på Porcelain Tile

- Views 4
Advertisement

Hvordan lage en Bullnose Edge på Porcelain Tile


Legge et bullnose kant til porselen flis tilsetning av en glatt og avrundet kant til flisen. Dette fører flisen å være estetisk tiltalende og beskytter den mot cracking eller chipping. Bullnose fliser er ofte brukt som en trim flis som kanter flisene i sentrum av et prosjekt. Du trenger et kit med en våt poleringsmaskin / jeksel med en diamant hjul og diamant polering pads å slipe og polere tette porselen fliser.

Du trenger

porselen fliser

Tile klemmer

Våt polerings / jeksel

Diamant profil hjul

Diamond polering pads

Bruksanvisning

 • 1

Klemme porselensfliser til din arbeidsbenk. Skru Diamant profil hjulet på kvern. Slå på jeksel å starte vannforsyning. Juster jeksel til høyeste hastighet.

2

Begynne å forme en bullnose kant ved å trykke på vinkelsliperen fast på flisen. Beveg jeksel langsomt oppover til kanten av flisen. Påfør trykk etter behov som du fortsetter avrunding kanten av flisen for å gi den ønskede formen.

3

Feste støttetallerken på kvern. Begynn polering hver flis med en 50-grit poleringsputen, justere den til en lav hastighet. For å få best glans, fortsette å bruke strø pads å polere flisene før du har brukt alle putene i settet.

Hint

Kontroller at porselen fliser mønster går hele veien gjennom fliser, slik at Bullnose kantene vil ha samme farge og mønster.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-bullnose-edge-pa-porcelain-tile/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en Bullnose Edge på Travertine Hvordan lage en Bullnose Edge på Travertine
  - 阅 0

  Travertine er en stein med en marmor-type utseende som kommer i en rekke nyanser av brunt, grått og beige. Det er en av de mest populære arkitektoniske steiner og brukes til gulv, vegger, bad og grenser. Travertin krever riktig omsorg, som det er en

 • Hvordan lage en kontrast Edge på Drapes Hvordan lage en kontrast Edge på Drapes
  - 阅 1

  En kontrast kanten på gardiner eller forheng (foret gardiner) skaper en "skreddersydd" inntrykk. Et band av kontrast ned den ledende eller sentrum kanten er en kostnadseffektiv måte å bringe ulike elementer i innredningen sammen. Det vil øke den

 • Hvordan lage en Soft Edge på et bilde i Photoshop Hvordan lage en Soft Edge på et bilde i Photoshop
  - 阅 0

  Mykgjøring av deler av et bilde er en populær måte for å redusere ujevnheter, skape interessante bildet grenser eller produsere et samlingspunkt for bildet. Photoshop tilbyr flere metoder for å lage myke kanter. Kantstilling av kantene av et utvalg p