Amopage

Hvordan lage en boks kake smaker som hjemmelaget

- Views 4
Advertisement

Noen triks for å bedre eske kakemikser, for eksempel legge en boks med instant pudding til noen blanding for en kake med fuktig, hjemmelaget smak og tekstur, er så godt kjent at kake mix produsentene selv ta dem på kake mix bokser. Men det er ikke den eneste metoden du kan bruke. Eksperimentere med erstatninger og tillegg og du har venner og familie som ikke kan fortelle forskjellen mellom kaken og en laget fra bunnen av.

Hvordan lage en boks kake smaker som hjemmelaget

Oppgrader Enhver Boxed Cake

Anne Byrn, forfatter av The Cake Mix Doctor, sier at det smaker av kakemikser variere med forskjellige produsenter og råder kokker til å eksperimentere med forskjellige merker å finne de som mest ligner hjemmelaget. Byrn anbefaler også teknikker for å gi en hvilken som helst eske kake bedre smak, for eksempel ved bruk av fast vegetabilsk fett for smøring av kokekar, fordi den ikke tilsette ytterligere smak til kaken.

Hvordan lage en boks kake smaker som hjemmelaget

Substitute Ingredienser

Erstatninger for å gjøre en hvilken som helst smak av kakemiks smak som hjemmelaget omfatter smeltet iskrem, melk eller rømme i stedet for vann i et 1 til 1 forhold. Eller erstatning fruktjuice, slik som brus med sitronsmak kake mix, for halvparten av vannet til orde for å gi kaken mer intens smak. For en buttery, hjemmelaget smak som fungerer godt i enten hvite eller gule kakemikser, liker Anne Byrn og erstatning smeltet, saltet smør for olje som kalles for i kakemiks.

Hvordan lage en boks kake smaker som hjemmelaget

Legg nye ingredienser

Kommersielle kakemikser har nok emulgatorer for å tillate deg å legge små mengder - fra 01.04 til 01.02 cup - for noen av dine favoritt ingredienser, noe som gjør kaken smak unikt og hjemmelaget; prøve sjokoladebiter i en sjokoladekake, rosiner dynket i rum i en krydderkake eller sitronskall i en sitron kake. Tilsett en ts espresso pulver for å intensivere sjokoladesmak i en sjokoladekake blanding, eller skrape en vaniljestang inn i en vanilje kake blanding for å øke dens smak.

Hvordan lage en boks kake smaker som hjemmelaget

Glasurer for hjemmelaget smak

Hjemmelaget frosting laget med ekte smør eller med mye fett, gjør europeisk stil smør enhver smak kake smaker som hjemmelaget. Lag din egen kokos og ristet mutter pålegg for en tysk sjokoladekake mix og din egen kremost frosting for en gulrotkake mix. Hvis du legger skiver jordbær eller bringebærsyltetøy mellom lagene av en sjokoladekake, eller sitron ostemasse mellom lagene i en hvit eller gul kake, alle vil tro du har gjort hele kaken for hånd.

Hvordan lage en boks kake smaker som hjemmelaget

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-boks-kake-smaker-som-hjemmelaget/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en boks Cake Dense
  - 阅 0

  Kaker fra en eske blanding kan smake godt, men deres tekstur kan være litt smuldrete. Her er en enkel måte å stramme dem opp og gjøre dem tettere. Du trenger Box kake mix Kakeform stor bolle Røring redskap eller mikser Helmelk eller vann (1/2 kopp) O

 • Hvordan lage en chiffon kake Hvordan lage en chiffon kake
  - 阅 0

  Oppfunnet på slutten av 1920-tallet, ble den chiffon kake vill populær etter den offentlige utgivelsen av oppskriften i 1948 i "Better Homes and Gardens" magazine. Hundrevis av varianter på oppskriften sprang opp over hele USA, mange svar på kon

 • Hvordan lage Marsipan Candy & kake dekorasjoner Hvordan lage Marsipan Candy & kake dekorasjoner
  - 阅 1

  Hvordan lage marsipan godteri og pynt; få eksperttips om å lage hjemmelagde desserter i denne gratis matlaging video-serien. oppsummering Series Hvis Ben Franklin kan være overbevist om å endre sine egne ord posthumt, kan han si at dessert er også et