Amopage

Hvordan lage en boks Cake Dense

- Views 0
Advertisement

Kaker fra en eske blanding kan smake godt, men deres tekstur kan være litt smuldrete. Her er en enkel måte å stramme dem opp og gjøre dem tettere.

Du trenger

Box kake mix

Kakeform

stor bolle

Røring redskap eller mikser

Helmelk eller vann (1/2 kopp)

Oil (1/3 kopp)

Egg (4)

Instant pudding mix, i en smak som utfyller din kake mix

Desilitermål

Ovn med timer

Tannpirker eller gaffel

Hvordan lage en boks Cake Tettere

Forvarm ovn til 350 ° C og lett belegge bunnen av kakeform med olje. (Du kan også bruke matlaging spray eller støv panne med mel.)

Kombiner kake mix og instant pudding mix i en stor bolle. Legg 1/2 kopp melk (kan også bruke vann), 1/3 kopp olje, og 4 egg inn i blandingen.

De fleste boksen kake oppskrifter ring for 1/2 eller 1/3 kopp olje, slik at mengden av olje som er litt mindre eller rundt samme. Men mengden av vann er sterkt redusert i denne oppskriften. De fleste boksen kake oppskrifter du beskjed om å bruke 1 og 1/4 kopper vann, og denne oppskriften krever bare for 1/2 kopp. Helmelk er et anbefalt erstatning for vann fordi det har en fortykkende effekt, men vannet vil fremdeles fungere. Den pudding mix og ekstra egg også produsere fastere resultater.

Bland alle ingrediensene sammen i bollen, enten ved hjelp av en røreredskaper eller en mikser. Blande inntil blandingen er glatt og fri for klumper. Det vil være tykkere enn de fleste boksen kakemikser på dette punktet.

Hell blandingen i din smurt eller melet pan. Det kan ikke helle lett; bruke et redskap for å spre det jevnt i pannen.

Stek i henhold til instruksjonene på boksen. (Typisk 25 til 35 minutter for en 13 "x 9" pan.)

Sjekk på kaken med jevne mellomrom etter 25 minutter bake tid. Bruk en tannpirker eller gaffel til å rote midten av kaken. Hvis det kommer ut ren, er kaken klar til å komme ut av ovnen. Hvis ikke, la det fortsette å bake og fortsette å se på den.

Når kaken er ferdig, ta den ut av ovnen, la den avkjøles, og dekorere med glasur (om ønskelig). Deretter kuttet, tjene og nyte en fast del av boksen kake!

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-boks-cake-dense/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Lime Grønn Cake Coloring
  - 阅 2

  Barn har ofte sterke meninger om deres bursdagskaker eller spesielle anledning kaker. Selv om du ikke er den beste kaken dekoratør, kan du overraske din barn eller barnet på hjertet i livet ditt med en lys limegrønn kake. Du kan ikke enkelt kjøpe lim

 • Hvordan lage italiensk Crème Cake Hvordan lage italiensk Crème Cake
  - 阅 2

  Italiensk Cream Cake er en fancy og deilig dessert som er flott for enhver anledning. Vår ekspert lærer deg hvordan du gjør dette fantastiske dessert oppskrift i denne gratis video-serien. oppsummering Series Desserter og søtsaker har alltid lagt lit

 • Hvordan lage en bok i InDesign CS5
  - 阅 3

  Ved hjelp av Adobe InDesign, kan du lage din egen bok, som kan sendes til en skriver, skrive selv eller lagre som PDF eller XML-fil for å lage en e-bok. Hvis boken er stor, med mange kapitler og sider, er det viktig å forstå hvordan Master sidene fun