Amopage

Hvordan lage en Blindfold ut av en skjorte

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage en Blindfold ut av en skjorte


Bind for øynene kan tjene mange formål, fra å dekke folks øyne under party spill til å opprettholde et element av overraskelse når du fører en venn til en gave. I stedet for å gå ut og kjøpe en blindfold, kan du gjøre en av dine egne ganske enkelt ved hjelp av elementer rundt hjemmet ditt. En bandana blindfold, rullet opp og knyttet rundt noens øyne på samme måte som du ville knytte et tørkle rundt pannen, fungerer like bra som noen annen form for blindfold.

Du trenger

Linjal eller målebånd

Pen eller markør

Saks

Bruksanvisning

Finn en gammel skjorte du ikke lenger ønsker å bruke, og vil ikke tankene å kutte opp. Hold stoffet opp til ansiktet ditt for å sikre stoffet i skjorta er tykk nok til å hindre deg fra å se gjennom den.

Lå skjorten ut flat. Mål opp en 22-by-22-tommers firkantet på skjorten bruker en linjal eller målebånd. Det beste stedet å måle slikt firkanten vil være på baksiden av skjorte eller midriff området hvis det ikke er en button-down. Marker steder på skjorte du planlegger å kutte ved hjelp av en penn eller markør. Skjær ut den målte torget med saks.

Legg ut din 22-by-22-tommers skjorte torget. Brett torget i to diagonalt for å danne en trekant. Ordne trekanten så den peker mot deg. Brett spissen av trekanten tilbake mot de beste 2 til 3 inches, forsiktig rulle tilbake tuppen av plassen. Fortsett å rulle eller kaste skjorten torget til du kommer til toppen kanten og skjorte er nå en lang, tykk brettet stripe.

Hold hver ende av brettet skjorte i hånden. Plasser skjorte over øynene til den personen du ønsker å blindfold, og trekk hver ende av skjorten rundt til baksiden av hodet. Knyt de to endene av skjorten sammen tett, sikring endene inn i en knute hvis du velger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-blindfold-ut-av-en-skjorte/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en krusning for en pirat skjorte Hvordan lage en krusning for en pirat skjorte
  - 阅 1

  Eventyrlig pirater romantisert i legenden handler om showet og ytelse. Pirat kostymer reflektere det, med sine glorete øredobber, øye patcher, buede sverd, langt hår og, selvfølgelig, deres ruffled, oppblåst ermet pirat skjorter. Montering en pirat k

 • Hvordan lage et styre for Trekkspill T-skjorter Hvordan lage et styre for Trekkspill T-skjorter
  - 阅 0

  Folding T-skjorter kan ofte være den vanskeligste delen av å gjøre tøyet. Det kan være vanskelig å kaste skjortene på en enkel og enhetlig måte. En løsning på dette problemet er å bruke en skjorte folding bord. Skjorte folding Platene brukes i klesbu

 • Hvordan lage en Blindfold
  - 阅 0

  Bind for øynene kan ha mange bruksområder og er enkle å lage. Den mest vanlige bruken er for spill, for eksempel "Pin halen på eselet" eller når batting på en piñata. De brukes også mer sedately som en maske for å blokkere ut lys mens du sover.