Amopage

Hvordan lage en betongsøyle Cap Former

- Views 0
Advertisement

Betongsøyler er ofte dekket med caps. Disse hetter er laget ved å danne tre støpeformer og å helle i betongen, som tørker i form av hetten. Mange ganger disse caps er kjøpt pre-støpt fra produsenter. Men du kan spare penger ved å lage din egen mold og støping din egen betonglokk. Du kan lage en konkret cap mold i seks til åtte timer, avhengig av størrelsen og omfanget av prosjektet.

Du trenger

2-av-fire tommers trelast

På 3/4-tommers kryssfiner

Målebånd

krittstrek

Sirkelsag

3-tommers skruer

slagtrekkere

Rebar

Bruksanvisning

Mål kolonne som skal motta den støpte betong cap. Vanligvis kolonner er 16-ved-16 inches, noe som tilsvarer en betongblokk lang og to betongblokker bred. Imidlertid kan kolonner variere i lengde og bredde.

Legge til fem inches til lengden og bredden av kolonnemålingene for å tillate hetten overheng og to-av-4 innramming. Overfør målingene bort på 3/4-tommers kryssfiner. Kvadrat målingene og snapper en krittstrek. Skjær kryssfiner med en sirkelsag. For sikkerhet, bruk støvmaske og vernebriller før du fortsetter å kutte kryssfiner.

Kutt 2-av-fire stykker som svarer til lengden og bredden av kryssfiner. Trekk tre inches fra to av to-by-4s å redegjøre for skjøtene til de resterende to 2-av-4s. For eksempel, hvis dine målinger er 21-by-21 inches, du vanligvis kutte fire 2-av-4s 21 inches lang. Men siden man konstruere en boks støpeform, vil man plasserer to av de to-for-4s på to motsatte sider og to 2-av-4s i mellom de to første for å omslutte esken.

Fest 2-av-4s til kryssfiner med 3-tommers skruer. Forbinde de to-av-4s ved hjørnene med 3-tommers skruer. Smør det indre av kryssfiner med Crisco for å holde betongen setter seg fast til formen. Lå formen med 2-av-4s vendt opp og helle halvdel av støpeformen fullstendig.

Legg en halv-tommers armeringsjern på toppen av betong. Skjær armeringsjern to inches kortere enn hetten formen for å hindre at armeringsjernet fra å bli eksponert etter at den støpte betongen hetten har tørket. Kontroller at armeringsjern er lagt inn en tomme fra hver side av formen. Banke forsiktig på den side av formen for å fjerne bobler fra betongblandingen. Fortsett å fylle formen til toppen, og tillate at betongen skulle herde i 30 minutter. Glatt betong med en betong hånd sparkel, og la blandingen sette i 24 timer. Snu mold over, og trykk på mold å fjerne hetten. Glatt hetten med sandpapir for å fjerne skarpe kanter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-betongsoyle-cap-former/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en utheving Cap Hvordan lage en utheving Cap
  - 阅 2

  For den motebevisste, er hår farging en fin måte å få et friskt utseende med hvert skiftende sesongen. Enten du skal legge lavmål for vinteren eller høydepunkter for sommeren er en utheving cap et flott verktøy fordi det hjelper du plasserer fargesto

 • Hvordan lage en magikerens Cape Hvordan lage en magikerens Cape
  - 阅 0

  Enten du skal delta på en drakt parti eller få satt for Halloween, å vite hvordan å lage en enkel magiker cape kan spare deg for mye tid og penger. Faktisk kan den samme metoden brukes til å lage en magiker cape brukes til å lage kapper for superhelt

 • Hvordan lage en Barber Cape Hvordan lage en Barber Cape
  - 阅 0

  Lag en barber cape hjemme for en billig tilbehør til bruk på jobb i en frisør butikk eller frisør, eller gjøre cape til bruk for haircutting hjemme. Du kan gjøre en solid-farget kappe å matche salongen fargevalg eller bruke en brightly mønstrede PVC