Amopage

Hvordan lage en barne seng med en lastebil design

- Views 1
Advertisement

Hvordan lage en barne seng med en lastebil design


Å gjøre en lastebil seng for den lille som elsker lastebiler vil hjelpe ham rulle inn i drømmeland natt etter natt. Sengen kan være en dumper, pickup, semi eller noen annen form for lastebil barnet liker. Den enkleste måten å lage en lastebil seng, er å bruke en vanlig tvilling eller full size seng med en lastebil-formet headboard. Hvis du vil at hele sengen for å ligne en lastebil, vil det ta litt ekstra tid, kreativitet og trearbeid ferdigheter. Uansett, er barnet sannsynligvis vil ende opp med en one-of-a-kind seng.

Du trenger

Kryssfiner (1/2-inch eller 3/4-tommers tykke)

Marker

Blåst opp bilde (valgfritt)

Transfer papir (valgfritt)

Tegnestifter (valgfritt)

2 sagkrakker

Beskyttelsesbriller

Støvmaske

øreplugger

Jigsaw

Sandpapir papir~~POS=HEADCOMP

ren klut

Pensler

primer

Maling

Bore

skruer

Bruksanvisning

Kjøp et stykke kryssfiner som er minst 40 inches bredt for å lage en twin hodegjerde eller 55 inches bred for en full størrelse hodegjerde. Den kryssfiner bør være større enn hodegjerde du har tenkt å lage.

Tegne formen av lastebilen på veden på frihånd, eller ved å trekke et forstørret bilde på veden. Pin overføringspapir mellom bildet og kryssfiner, deretter spore bildet med en permanent markør for å få din disposisjon. Dette kan være foran grillen på lastebilen, en profil visning eller noen annen del.

Lå kryssfiner på toppen av de to sagkrakker på en sikker måte. Ta på deg briller, støvmaske og sett med øreplugger.

Skjær ut din lastebil form ved hjelp av stikksag. Bruke et blad som er optimal for å kutte kryssfiner.

Sand kantene til de er glatt å unngå splinter. Tørk vekk støvet med en ren, tørr klut.

Primer, deretter male bilen til dine spesifikasjoner. Bruk barnets favorittfarge eller farger på lastebilen. La malingen tørker.

Bruk solide skruer og en drill for å feste headboard til veggen. Plasser sengen foran hodegjerdet.

Hint

Gjør headboard mer interessant ved å feste lamper der hovedlysene ville være eller gjøre en lisens plate med barnets navn på den.

Hvis du ønsker å lage en hel "lastebil," koble fire stykker av dekorerte kryssfiner rundt sengen skape en rektangulær ramme. Gjør hodegjerde gulv-lengde og kutte ut "dekk" på sidene. Sengen bør sitte minst fem inches over toppen av lastebilen "ramme" for å unngå skader. Hvis du plasserer seng i midten av rommet eller i sentrum av en vegg, kan en matchende leketøy boks eller hylle tjene som "panseret" på lastebilen.

La aldri elektroverktøy uten tilsyn eller la barn bruke dem.

Oppbevares maling riktig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-barne-seng-med-en-lastebil-design/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en plattform seng med Closetmaid Storage Units
  - 阅 1

  ClosetMaid har en rekke forskjellige lagrings cubbies, men de kan stables, en sokkel kuber er ideelle fo en plattform sengebunn. Ved å kjøpe ferdiglagde kuber, sparer du mye arbeid å lage din egen lagringsplattform sengebunn fra scratch. Åtte ClosetM

 • DIY: Hvordan lage en plattform seng med Plywood DIY: Hvordan lage en plattform seng med Plywood
  - 阅 2

  Bygg en plattform seng med finer og dekorere det å matche soverommet innredning. Utenom den tiden det ville ta å male eller beis det og ekstra tørketiden, kan du bygge en plattform seng i omtrent en time. Det kan være lurt å bruke en tabell sag eller

 • Hvordan lage en tre seng med skuffer Hvordan lage en tre seng med skuffer
  - 阅 0

  Plattform senger med bunn skuffer gi deg ekstra lagringsplass. En grunnleggende plan er ganske enkelt å designe og bygge for å imøtekomme dine behov. En standard queen-size seng er 60 inches bredt med 80 inches lang. For dette design, vil vi gjøre se